solidnekotlypl Posted August 31, 2013 Report Posted August 31, 2013 Oferujemy automatyczne kotły przeznaczone do spalania peletu, owsa i agropeletu ze słomy. Kotły posiadają zasobnik na paliwo, są w pełni automatyczne. Od lat cieszą się dobrą opinią wśród użytkowników, co można sprawdzić na forach internetowych (info-ogrzewanie, murator). Złożone u nas zamówienie realizowane jest bezpośrednio przez producenta ? firmę Granpal. lub do kontaktu osobistego: Quote
przemek2092 Posted September 2, 2013 Report Posted September 2, 2013 Ogłoszenia proszę zamieszczać w dziale do tego przeznaczonym pozdrawiam Quote
VoYtek8 Posted September 2, 2013 Report Posted September 2, 2013 Z takiego pieca nigdy nie korzystałem i korzystał na pewno nie będę. Rozumiem że pelet i agropelet to dobry materiał na opał, ale owies? Po mojemu to grzech i to ciężki zboże w piecu palić, mi to się w głowie nie mieści, a gdyby mój pradziadek o tym usłyszał to z pewnością na własne życzenie wróciłby do grobu. Pozdrawiam Quote
solidnekotlypl Posted September 2, 2013 Author Report Posted September 2, 2013 Ze zbóż robi się m.in. biopaliwa, takie czasy...Tym nie mniej kocioł jest naprawdę dobrej klasy. Jego budowa wzorowana jest na kotłach przemysłowych dużej mocy, nie zaś na kotłach węglowych jak to czasami robi konkurencja.Ogłoszenia proszę zamieszczać w dziale do tego przeznaczonym pozdrawiam OK, następnym razem będę się tam ogłaszał Quote
Recommended Posts