Jump to content

Recommended Posts

Posted

a co do gotowców... oczywiście można kupić marketowe w sklepie, ale można kupić też u pani która lepi pierogi na święta i dorabia sobie raz w roku ;) Kiedyś było inaczej, kobiety głównie zajmowały się dziećmi i domem, nie pracowały zawodowo. Dziś dochodzi praca zawodowa, szkoła, kursy i często brakuje czasu, ale i umiejętności. 

Posted

w sumie łatwiej - masz racje, dla poszanowania żony niech idzie i przyniesie do domu, zarobi i zmaga się z trudnościami o których wy kobiety nie macie pojęcia.

Atrybut kobiety to gadanie dla gadania

Posted

Kolega chyba tego nie rozumie, widać że nadal żyje "starymi" czasami, ale czasy są teraz inne. Nie tylko mężczyźni wykonują ciężką pracę, trzeba również docenić swoje kobiety, a jak docenia to już jego poszanowanie do niej... 

Posted

jeśli ona tylko dom prowadzi to co ???

Skąd takie zatrzecieżewienie ? to samo życie. a jak nie pasi to do roboty, skoro mowa o równouprawnieniu. Kobiety mówiąc równouprawnienie widzą tylko jedną strone.

W sumie szwedki widziałem w tirach i z dwoma naczepami, a jakoś polek nie...

Posted
Wrzuciłem 3 fotki, zobacz jak wygląda równouprawnienie u wikingów. Tytół - równouprawnienie po szwedzku. W zeszłym roku widziałem jak na stacji szwedka podskakiwała do klamki scani, była taka mała... Moja żona kupiła sobie ciwica bo małe i tylko raz była w krakowie, powiedziała że nigdy więcej. Do równouprawnienia wiele kobiet musi dojrzeć ewolucyjnie - pewnie wiele pokoleń minie, a my przecież nie stoimy w miejscu, także mowa-trawa....
Posted

Ee tam u nas też kobiety jeżdżą kiedyś jak latałem na międzynarodówce to dwa małżeństwa w firmie jedziły, a zresztą moja żona też się rwała do jazdy ze mną , ma C+E , ale wybiłem jej z głowy bo dzieci jeszcze małe były i jak to rodziców by nie widziały przez tydzień czy dwa

• 4 weeks later...