Jump to content

Recommended Posts

Posted
Kup sobie jakieś Tico w benzyna+lpg. Samochód dość ciasny, ale własny. Poza tym idealny do parkowania bo wjedziesz wszędzie, a gazu spali tyle że się śmiać chce i nawet przy dzisiejszych cenach paliw jezdzisz nim za grosze. Wiem bo kuzyn takiego miał i bardzo sobie chwalił, niestety jego Tico całkowicie zżarła korozja, a remont blacharski znacznie przewyższyłby wartośc tego auta. :D Pozdrawiam :)
Posted

Ciężka sprawa żeby znaleźć tico z dobrą blacharka bo w nich silniki 800cm3(chyba coś koło tego maja) sa całkiem niezłe a gorzej z blachą bo brat miał na gazie tyle że tak jak Wojtek pisał budę zeżarło:) a silnik został.

Wracając do kwoty jaką możesz wydać to może pomyśl o corsie B(pięciodrzwiową) bo za 2,5tyś na pewno coś kupisz i możliwe że z gazem poza tym masz w środku trochę miejsca tak że nie musisz sie ściskać jak np. w cieniasie noi jak trafisz na silnik ze wtryskiem to i możliwie będzie chodziło bynajmniej z tych co wyżej napisałeś corsa mi sie wydaje żeby poświęcić jej trochę uwagi

Pozdrawiam

Posted
No też ciężko znaleźć w dobrym stanie corse 5-drzwiową za 2,500 . Za tą cenę można znaleźć corsę 3-drzwiową i wchodzą w grę tu silniki 1.0 i 1.2 . Z tych samochodów szukaj corsy B 1.2 , takie jest moje zdanie ;p
Posted
Przemek2092 no faktycznie zbyt duży jak dla mnie. Mnie interesuje coś małego, zwrotnego, zwinnego i taniego w utrzymaniu zarówno pod kątem ubezpieczenia jak i ewentualnych napraw oraz cen paliw.