damian1993 Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 Witam do sprzedania mam obsypnik do kiszonek kopców pryzm itp. Maszyna jest nowa, solidnie i estetycznie wykonana z grubych profili. Maszyna jest niezwykle wydajna i bardzo ułatwia okrywanie kopców z kiszonką oraz bardzo skraca czas pracy, już nie będziesz potrzebować kilku ludzi do okrycia kiszonki, zrobisz to sam w ciągu ok. 30min. Obsypnik jest zbudowany na bazie noży tnących i łopatek dzięki czemu poradzi sobie z każdą ziemią, łąka, glina, pole czy kamienie nie stanowią problemu, każdy obsypnik jest przeze mnie testowany i pokazuję jego działanie klientowi. Możliwość zrobienia takiej maszyny na wymiary dostosowane do klienta. Możliwy transport maszyny po wcześniejszych oględzinach i dogadaniu się. Wszystkie pytania proszę kierować na podany numer tel 661593619 Quote
damianus87 Posted September 17, 2013 Report Posted September 17, 2013 ile kosztuje takie cudo? nie dziurawi foli? Quote
marek70 Posted May 19, 2014 Report Posted May 19, 2014 ja polecam oryginalny obsypnik firmy frisma. Zakupiłem sobie taki i jestem zadowolony:P Porządnie i ładnie wykonany.http://olx.pl/oferta/obsypnik-do-okrywania-kopcow-nowy-firmowy-najlepszy-wybor-dla-ciebie-CID757-ID180Rn.html#6c6aa1a50f;promoted Quote
Recommended Posts