Jump to content

Recommended Posts

Posted
Polski Koncern Mięsny DUDA S.A. w dniu wczorajszym ( tj. 17.01.2011 r.) sprowadził z Niemiec do Polski kilka tysięcy ton skażonego dioksynami mięsa, które miało być utylizowane w Niemczech. W sklepach mięso drożeje, ale na jakiej podstawie ? Polscy rolnicy dostają grosze za sprzedaż świń, a na chwilę obecną koszty przewyższają zyski. A dlaczego ? Bo lepsze jest zepsute i nienadające się do spożycia mięso z zagranicy od zdrowego i dobrego z Polski. Trzeba w końcu coś z tym zrobić!
Posted

skażone mięso? zgadza się jeszcze trochę chemii i mamy super wędliny oczywiście w promocji .Znam dobrze ten temat i kupuję tylko u tych malutkich .

Posted
Ogólnie to trzeba by było zapytać jak skażone jest to mięso i co z niego będą chcieli robić. Nie trzeba skażonego mięsa by totalną truciznę produkować. Czego się spodziewać w kiełbasie za 4,99zł/kg. Napewno nie mięsa bo to już parówki więcej kosztują.
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...