Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Mam problem bo nie wiem który ciągnik wybrać, który jest najbardziej opłacalny i wydajny. Proszę o dobre rady :)

A oto ciągniki do wyboru:

- Kubota M108s

- New Holland t6010

- Case maxxum 110

- John deere serie 6030, 6130, 6230

Posted
Ja bym szedł w John deere a to tylko dla tego że znam troche te ciągniki. Z tego co słyszałem to Kubota nalezy się wystrzegac bo są problemy z częściami, tak przynajmniej jakiś czas temu było.
Posted
pomyśl o BELARUS tani zakup ,tani serwis, tanie części wytrzymały
  • 3 weeks later...
Guest kot2gust
Posted
Co sądzicie o Same Titan 140? Proszę o informacje na temat tego ciągnika.
Posted

panowi mam problem nie z układem olejowym przy c 385

jest coś nie tak poniewasz pompa jest nowa i zawur tesz a on ma małe ciśnienie

jak kupujesz ciągnik to kieruj sie tym do czego go poczebyjesz i ile masz h bo ja kupiłem john deere 7810 na moje 100h i ten traktor nie ma co robic a sasiad ma 90 h i zupełnie starcza mu zetor 16245

Posted
Co do głównego pytania, to polecam new Holland jest to wytestowana prze zemnie marka i naprawdę się sprawdza, no i oczywiście cena ie jest taka wygórowana co jest przeciwieństwem John Deere. Polecam, sam mam t6030 ;)
Posted
witam wszystkich mam problem z massey ferusonem 595 podnośnik na wolnych obrotach nie chce podnosić i pułbiegi się rozłanczają pomocy
  • 3 weeks later...
Guest Gość
Posted
Witam ! Chciałbym sie poradzić bo niewiem jaki ciągnik kupić John Deera 6630 czy Case 130 ???Co mocniejsze lepsze?????