przemek2092 Posted September 19, 2013 Report Posted September 19, 2013 Witam, miałem okazje widzieć dzisiaj rozbudowę stoisk targowych na tegorocznym agro show i jestem pod wrażeniem ;D wyglądało to imponująco mimo tego że wszędzie był jeden wielki plac budowy xD a z was wybiera się ktoś na agro show ;D? jeśli tak wpisujcie co na targach was zainteresowało ;D piszcie opinie pozdrawiam Quote
jacob Posted September 20, 2013 Report Posted September 20, 2013 Ja jutro jadę zobaczymy co tam ciekawego Quote
pawelxy1 Posted September 20, 2013 Report Posted September 20, 2013 Chciałbym być ale nie wyrobię się z naprawą auta;/ Quote
slupkig-d Posted September 23, 2013 Report Posted September 23, 2013 Byliście macie jakieś foty podzielcie się wrażeniami Quote
przemek2092 Posted September 24, 2013 Author Report Posted September 24, 2013 wpisz sobie w YouTube albo w Google ;D będziesz miał mnóstwo zdjęć ;D Quote
rolnik555 Posted December 27, 2013 Report Posted December 27, 2013 Witam, w tym roku na AGRO SHOW w Bednarach zaciekawiły mnie brony za którymi były wałki strunowe. Quote
VoYtek8 Posted December 27, 2013 Report Posted December 27, 2013 Te bronki z wałkiem strunowy to nic innego jak agregat używany głownie przed siewem tyle że z poprzedniej epoki zanim zaczęto używać agregaty uprawowe czy jakieś agregaty czynne. Wydaje mi się że nawet Unia kiedyś taki produkowała i ludzie ciągali je Ursusami c385, a w ostateczności c360. Sprzęt do wystawy w Bednarach średnio pasuje bo tak powinny być prezentowane nowoczesne maszyny, a nie bronki które wchodzą z użycia w rolnictwie. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts