Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Właśnie siedzę sobie przy piwie i naszła mnie myśl na nowy temat :P

Jesteśmy w większości facetami i w większości pijemy piwo :)

Wypowiedzcie się jakie piwa lubicie ?

Ja spożywam Kasztelan butelkowe ( puszka wogóle mi nie podchodzi ) . a Wy ?

Posted
Ja staram się alkoholu nie pić bo to do niczego dobrego nie prowadzi. Piwo lubię, ale staram się go nie pić bo po tym to tylko brzuch rośnie :D Też wolę wódkę, a piwo to 1 max. 2 raz kiedyś tyle że w butelce musi być. ;) Pozdrawiam :)
Posted
Ja wolę browarki, ale tylko w butelce... Akurat też piję... A dokładniej sączę Tatrę (opłata od znajomego), która jest najpopularniejszą walutą międzysąsiedzką za drobne pomoce... :P Coś się pospawa, to sąsiad z browarem przyjeżdża zaraz... Pożyczysz coś komuś, oddaje sprzęt to i piwko jest do tego... Nie wiem jak u was, ale u mnie tak właśnie jest.
Posted

ja piwa nie lubię: bleeee

ale takie słabe, 2% owocowe czasem w lodówce mam :)

za to mój mąż w piwnicy zawsze ma skrzynkę butelkowego Kasztelana lub Tatry, to co ma zależy zazwyczaj od dostępności w sklepie :P

brzuch mu nie rośnie, bo ćwiczy nałogowo, no i nie pije dużo, tylko jak ma wolne to 1 piwko, w wielkie upały 2 :P

Posted

Haha my nie będziemy się tu bili na rekordy to temat jakie piwo lubicie a nie ile jesteście w stanie

wypić;d Heh

Ja nie lubię alkoholu. Sporadycznie wypiję jakieś smakowe bądź Lecha premium;d

Fortunka też dobra

Posted
To nie mów Paweł że alkoholu nie lubisz;] ;] ;] a mieliśmy tu pisać o ulubionym browarku a nie kto ile może ja jeszcze jak kiedyś było to cooler cytrynowe mi pasowało ale to za małolata teraz już go nie ma;[