michal135791 Posted October 1, 2013 Report Posted October 1, 2013 Żeby być technikiem rolnikiem to trzeba zdać test na technika rolnika i zdać test na maturę czy można tylko zdać test na technika rolnika i już się nim będzie ? Quote
michal135791 Posted October 1, 2013 Author Report Posted October 1, 2013 Na teście technika rolnika jest cos z polaka ? Bo mam zamiar nie uczyć się go tylko biologii , geografii , matmy , ewentualnie jeszcze ortografii z polaka żeby pisac bez błędów ale juz umiem bez błędów pisać Quote
przemek2092 Posted October 1, 2013 Report Posted October 1, 2013 Na teście ortografia nie jest najważniejsza, najważniejsze to to żeby dobrze wykonać dane założenia, i najważniejsze są przedmioty techniczne, fizyka biologia czy polski przydadzą ci sie mało, rok temu miałem przyjemność zdać technika mechanizacji rolnictwa z wynikami ponad 90% więc w temacie jeszcze jestem na bieżąco ;D Quote
Recommended Posts