Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich:) dawno mnie tu nie było...ale jak pojawił się problem to oczywiście zaglądnęłam;)

Posiadam siewnik konny przerobiony do ciągnika 25 rajek. Poszukuję skrzydełek do redlicy krótkich i długich i mam problem, przeszukałam całe allegro i nie znalazłam jest dużo ale do Poznaniaka, może ktoś ma na sprzedanie lub wie gdzie można to zdobyć?

Pozdrawiam:)

Posted
nie wiem skąd jesteś ,ostatnio remontowałem ,,poznaniaka'' i przy tej okazji widziałem skrzydełka od konnego siewnika w sklepie w Koninie ul. 3 maja.
Posted
Wbrew pozorom są jeszcze nowe części do tych siewników tylko trzeba dobrze poszukać ;) ja miałem sam do tamtego roku w świetnym stanie taki siewnik konny na prawdę wzorowo utrzymany jednak klient sie na niego nie trafił i byłem zmuszony sprzedać na złom, a szkoda bo stan na prawdę bardzo dobry ;) pozdrawiam
Posted

Wbrew pozorom są jeszcze nowe części do tych siewników tylko trzeba dobrze poszukać ;) ja miałem sam do tamtego roku w świetnym stanie taki siewnik konny na prawdę wzorowo utrzymany jednak klient sie na niego nie trafił i byłem zmuszony sprzedać na złom' date=' a szkoda bo stan na prawdę bardzo dobry ;) pozdrawiam

[/quote']

a ja tam takich antyków sie nie pozbywam:) bo jeśli chodzi o osprzęt do konia to mam wszystko zaczynając od pługa a kończąc na lekkich bronach:)(siewnik niestety ojciec sprzedał jakieś 10lat temu ale gościowi nie na złom bo jego do niczego sie nie nadawał i gość do tej pory jeszcze nim sieje)

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted
mam jeszcze konny dodatkowo, przerobiony na ciągnikowy z tyłu mam bronę i siał do końca teraz stoi zapraszam świętokrzyskie 880240819, szer jego 2,3m