Agata2035 Posted October 5, 2013 Report Posted October 5, 2013 Witam wszystkich:) dawno mnie tu nie było...ale jak pojawił się problem to oczywiście zaglądnęłam;)Posiadam siewnik konny przerobiony do ciągnika 25 rajek. Poszukuję skrzydełek do redlicy krótkich i długich i mam problem, przeszukałam całe allegro i nie znalazłam jest dużo ale do Poznaniaka, może ktoś ma na sprzedanie lub wie gdzie można to zdobyć?Pozdrawiam:) Quote
henryk Posted October 5, 2013 Report Posted October 5, 2013 nie wiem skąd jesteś ,ostatnio remontowałem ,,poznaniaka'' i przy tej okazji widziałem skrzydełka od konnego siewnika w sklepie w Koninie ul. 3 maja. Quote
Agata2035 Posted October 5, 2013 Author Report Posted October 5, 2013 Z Łódzkiego ale dziękuję za info:) Quote
zetor 11 Posted October 5, 2013 Report Posted October 5, 2013 ja sprzedałem taki siewnik na złom jak chcesz to mogę zobaczyć czy tam jeszcze leży kilka km od łódzkiego jeśli cię to interesuje Quote
VoYtek8 Posted October 5, 2013 Report Posted October 5, 2013 Dokładnie, takich rzeczy to najlepiej tylko na złomie szukać, bo już mało kto sprzedaje do tego części. Pozdrawiam Quote
izydor6280 Posted October 6, 2013 Report Posted October 6, 2013 powinno pasowac http://www.sklep-grene.pl/product_info.php/products_id/261525a tu kompletna redlica http://www.sklep-grene.pl/product_info.php/products_id/269876wbrew pozorom jeszcze mozna z latwoscia znalesc nowe czesciczasem na lokalnych targowiskach da sie znalesc to samo co w sklepie a w nizszej cenie Quote
Agata2035 Posted October 6, 2013 Author Report Posted October 6, 2013 Czyli jednak w GRENE coś takiego mają, hmmm a ja o tym nie pomyślałam:) dziękuje:) Quote
przemek2092 Posted October 6, 2013 Report Posted October 6, 2013 Wbrew pozorom są jeszcze nowe części do tych siewników tylko trzeba dobrze poszukać ja miałem sam do tamtego roku w świetnym stanie taki siewnik konny na prawdę wzorowo utrzymany jednak klient sie na niego nie trafił i byłem zmuszony sprzedać na złom, a szkoda bo stan na prawdę bardzo dobry pozdrawiam Quote
Tofik Posted October 6, 2013 Report Posted October 6, 2013 Wbrew pozorom są jeszcze nowe części do tych siewników tylko trzeba dobrze poszukać ja miałem sam do tamtego roku w świetnym stanie taki siewnik konny na prawdę wzorowo utrzymany jednak klient sie na niego nie trafił i byłem zmuszony sprzedać na złom' date=' a szkoda bo stan na prawdę bardzo dobry pozdrawiam[/quote']a ja tam takich antyków sie nie pozbywam:) bo jeśli chodzi o osprzęt do konia to mam wszystko zaczynając od pługa a kończąc na lekkich bronach:)(siewnik niestety ojciec sprzedał jakieś 10lat temu ale gościowi nie na złom bo jego do niczego sie nie nadawał i gość do tej pory jeszcze nim sieje)Pozdrawiam Quote
Robert ;-) Posted October 6, 2013 Report Posted October 6, 2013 ja też trzymam sprzęt do konia a siewnik o jakim mowa mam zespawane dwa i sieje nim się bardzo dobrze ma 25 redlic pozdrawiam Quote
przemek2092 Posted October 6, 2013 Report Posted October 6, 2013 Sprzedałem ze smutkiem jednak potrzebowałem miejsca na maszyny bo lubię jak wszystko ładnie schowane jest pod dachem Quote
Rico Posted October 14, 2013 Report Posted October 14, 2013 mam jeszcze konny dodatkowo, przerobiony na ciągnikowy z tyłu mam bronę i siał do końca teraz stoi zapraszam świętokrzyskie 880240819, szer jego 2,3m Quote
Recommended Posts