fasolka Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Witam. Mam pewnien problem. W mojej miejscowości poszukują gazu, podpisałam zgode na wejście na moje działki ( bo zapewniano mnie że przez nie będą szły tylko kable) i teraz mam prablem z jedną działką bo ma przez nią ma przejść ciężki sprzęt po którym już napewno nic nie urośnie. A zainwestowałam sporą sume w nasienie nowej odmiany pszenicy która została tam zasiana. Czy ktoś może wie jak się wyplątać żeby nie weszli mi z tym badziewiem w pole? Dzwoniłam do firmy i pytałm to twierdzą że nie moge sie wycofać i że zapłacą za straty, tylko że oni płacą marne grosze więc mi się to nie kalkuluje. Quote
adam1208 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Witam u mnie w tamtym roku też szukali gazu przejechali przez moje pole i powiem Ci że nie spodziewałem sie tego ale zapłacili mi dobre pieniądze i mi sie to kalkulowało .. Wycofać się nie możesz bo musieliby chyba drugą linie tego przejazdu na mapkach wprowadzać i znowu po wszystkich mieszkńcach jeździć i podpisywać zgody na przejazd. Quote
Recommended Posts