Jump to content

Recommended Posts

Posted
Witam, znowu pojawia się u mnie problem kaszlu u świń. Czy u was też się tak dzieje? Staram się żeby byuło ciepło, weterynarz podawał im jakiś środek chyba doksycylina ale nie pamiętam. Ale to działało na chwilę. Poradźcie!
Posted
Kaszel u swiń mi się kojaży dużymi problemami. Była to choroba płuc i 2 kaszlące świnie padły, ojciec wtedy wzywał weterynarza i leczyl wszystkie sztuki i obylo się bez dalszych upadków. Tak więc może lepiej nie kombinowac nic samemu i wezwać weta, pare złotych zapłacisz i bedziesz miał problem rozpoznany i będziesz spał spokojnie.
Posted
Nie no jasne, że wzywam weterynarza tylko ten mój jakoś słabo leczy. Dużo kasy bierze a zwierzęta jak chorowały tak chorują. Dlatego chciałem się dowiedzieć co tam u was daja, bo ja czasem to zastrzyki już daję sam. Może jeszcze poszukam innego weta.
  • 1 year later...
Posted
w takich przypadkach moim zdaniem najlepiej spisuje się kombinacja tiamuliny z tetracykliną=tetramutin