div15 Posted October 9, 2013 Report Posted October 9, 2013 Tak z ciekawości wszedłem na te stronę kliknąłem zakładke ciągniki rolnicze i troszkę sie zdziwiłem że np. Marka: John Deere 5085MRok: 2012Moc: 85 KMGodziny: 450 h Krótki opis: 2012 MFD, 85 Silnik Moc, 1150 godzina, 4 x 4 Cena brzmi:26 426 zł ????? Nie wiem czy to kradzione czy bez silników czy ..... Pozdrawiam:D Quote
VoYtek8 Posted October 10, 2013 Report Posted October 10, 2013 Chyba ktoś wpisał o jedną liczbę bo to nie możliwe żeby tak młody ciągnik był w takim stanie żeby był tak tani. Pozdrawiam Quote
ZbyszekW8 Posted October 10, 2013 Report Posted October 10, 2013 Pewnie jest tak jak mowisz ale problem pojawi się jak ktos go kupi w tej cenie i sprzedajacy dowie się jakiego byka zrobił... Quote
zetor 11 Posted October 10, 2013 Report Posted October 10, 2013 to jest oszustwo nie dajcie się oszukać Quote
anesia Posted October 10, 2013 Report Posted October 10, 2013 Panowie możliwe,tylko te ciągniki to bardzo kiepskie podróbki chińskie,do złudzenia przypominające firmowe ciągniki.Wiem ,bo spotkaliśmy się z takim czymś jak szukaliśmy ciągnika dla siebie.Typowy ciągnik chiński np.foton ma cenę normalną ok 100tys a taka podroba NH powiedzmy ze 30tyś Quote
ZbyszekW8 Posted October 11, 2013 Report Posted October 11, 2013 Kurcze Anesia tak tez moze byc, ostatnio w TV było ze auta podrabiają to z takim ciągnikiem tez tak może byćDadza jakis szmelc do środka i tyle Quote
div15 Posted October 11, 2013 Author Report Posted October 11, 2013 Może jak ktoś sie spotkał z takim czymś to prosze podzielcie sie tu z tym aby dla odwiedzający ten temat była to przestroga, na co zwracać uwagą w takiej sytuacji czy są z góry widoczne jakiekolwiek znaki że jest to podróba swoją drogą znam pewny chwyt chińskich produktów na pudełkach z zabawek dla dzieci podrobiony znak CE, rodzice oglądając zabawki w trosce o swoje dzieci czy produkt jest bezpieczny, co okazuje się chinczycy znaczek mają ale ten znaczek nic nie znaczy w ich przypadku bo CE E jest o milimetr mniejsze od C co już nie jest tym znakiem bezpieczeństwa dla informacji chodzi o pierwszy znak opisywany ---> http://www.konsumenckieabc.pl/znaki-i-symbole.html Quote
anesia Posted October 11, 2013 Report Posted October 11, 2013 Cena podejrzana na taką markę ciągnika,ale jak się coś połamie przy takim,to nie idziesz do sklepu z częściami tylko do jakiegoś kiosku ,kupujesz "super glue"i po sprawie. Quote
ZbyszekW8 Posted October 12, 2013 Report Posted October 12, 2013 A własnie kontaktowałeś się ze sprzedawcą tego ciągnika? Jestem ciekaw co by powiedział Quote
Recommended Posts