Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak z ciekawości wszedłem na te stronę kliknąłem zakładke ciągniki rolnicze i troszkę sie zdziwiłem że np.

Marka: John Deere 5085M

Rok: 2012

Moc: 85 KM

Godziny: 450 h

Krótki opis: 2012 MFD, 85 Silnik Moc, 1150 godzina, 4 x 4

Cena brzmi:26 426 zł ?????

Nie wiem czy to kradzione czy bez silników czy .....

Pozdrawiam:D

Posted
Panowie możliwe,tylko te ciągniki to bardzo kiepskie podróbki chińskie,do złudzenia przypominające firmowe ciągniki.Wiem ,bo spotkaliśmy się z takim czymś jak szukaliśmy ciągnika dla siebie.Typowy ciągnik chiński np.foton ma cenę normalną ok 100tys a taka podroba NH powiedzmy ze 30tyś
Posted

Może jak ktoś sie spotkał z takim czymś to prosze podzielcie sie tu z tym aby dla odwiedzający ten temat była to przestroga, na co zwracać uwagą w takiej sytuacji czy są z góry widoczne jakiekolwiek znaki że jest to podróba

swoją drogą znam pewny chwyt chińskich produktów na pudełkach z zabawek dla dzieci podrobiony znak CE, rodzice oglądając zabawki w trosce o swoje dzieci czy produkt jest bezpieczny, co okazuje się chinczycy znaczek mają ale ten znaczek nic nie znaczy w ich przypadku bo CE E jest o milimetr mniejsze od C co już nie jest tym znakiem bezpieczeństwa :D

dla informacji chodzi o pierwszy znak opisywany ---> http://www.konsumenckieabc.pl/znaki-i-symbole.html

Posted
Cena podejrzana na taką markę ciągnika,ale jak się coś połamie przy takim,to nie idziesz do sklepu z częściami tylko do jakiegoś kiosku ,kupujesz "super glue"i po sprawie.