crazy333 Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 Ania4321 a ile poziomów linki miałaś i jak silny elektryzator? Miałaś napinacze i sprężyny naciągające w swoim ogrodzeniu? Quote
Balanta Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 U mnie jest ten plus, że nie mam wielkich problemów z dzikami. Trzymają się raczej na uboczu i nie ma większych zniszczeń. Nawet jak są to nie jestem przekonany czy to ich wina czy raczej psa sąsiadów. Także u mnie spokój. Quote
crazy333 Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 U Nas w Wielkopolsce w ostatnich dniach odbyło się liczenie populacji dzików, bo niestety wyrządzają dość spore szkody ;// Quote
Dobromil Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Liczenie było w całej polsce i z powodu afrykańskiego pomoru Quote
Sklep.Mizar.com.pl Posted November 25, 2016 Report Posted November 25, 2016 Panowie a co sądzicie o specjalnych środkach odstraszających dziki typu animal stoper? Może ktoś już korzystał i napisze swoją opinię, bo na forum przewijały się już podobne zapytania, osobiście nie wiem czy to dobry pomysł. Znajomy twierdzi że jest to naprawdę skuteczne również podczas walki z kunami. Quote
DuzyGrzegorz Posted November 25, 2016 Report Posted November 25, 2016 Skuteczne jest jeżeli zwierze ma alternatywę. Może pójść na sąsiednią plantację kukurydzy czy na sąsiedni strych. Jeżeli zwierze nie ma takiej alternatywy to nie działają skutecznie. Pozdrawiam Forumowiczów! Quote
Recommended Posts