simson54 Posted October 15, 2013 Report Posted October 15, 2013 witam mam taki problem gdy włączam kierunkowskazy z jednej strony działają gdy chcę włączyć na drugą stronę zapala się zielona kontrolka i kierunki nie chcą działać. Co to może być ? Quote
VoYtek8 Posted October 15, 2013 Report Posted October 15, 2013 Może żarówka wysiadła, kable może się gdzieś przetarły, może to być wina bezpiecznik, albo tak jak zazwyczaj jest u mnie tzn. przerywacz do wymiany (ta naprawa kosztuje kila złotych i da radę wykonać ją w kilka minut każdy ) Pozdrawiam Quote
waldi 1979 Posted October 15, 2013 Report Posted October 15, 2013 Witam.Dokładnie,wg mnie to najprawdopodobniej przerywacz.POZDRAWIAM. Quote
simson54 Posted October 15, 2013 Author Report Posted October 15, 2013 problem rozwiązany to nie wina przerywacza akurat dziś założyłem nowy bo robiło się zwarcie i się spalił ten co był to wina kabli które były źle podłączone Quote
Recommended Posts