Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam! posiadam ciągnik Case CX 100 i jak kręce pokrętłem od podnośnika to wychodzi tylko do numeru 5 i dalej strasznie obciąża pompe i traktor słabnie przez to i nwm co z tym zrobić prosiłbym o pomoc mieszkam na podhalu jakby ktoś się na tym znał i miał do mnie nie daleko to prosiłbym o kontakt wszystkie pokrętła od podnośnika nie działają chyba bo jest wyświetlacz cyfrowy i pokazuje cały czas zero

Posted
sprawdź olej w przekładni albo jest takie przełożenie do szybkiego i wolnego udźwigu popatrz, spróbuj włączyć wałem WOM podjedź pod przyczepę i spróbuj podnieść kiper, próbuj wszystkiego powodzenia
  • 2 weeks later...
Posted
Witam, zakupiłem niedawno 844xl plus i niestety nie działa mi w nim licznik, używany kosztuje bardzo dużo a o nowym ani mi się śni. Planuję zakupić chociaż zwykły elektryczny obrotomierz i licznik motogodzin i wkomponować je w miejsce standardowych wyświetlaczy, problemem jest brak schematu wtyczki licznika-tej okrągłej. Jeżeli ktoś przerabiał ten temat albo posiada jakiekolwiek materiały odnośnie elektryki to byłbym bardzo wdzięczny. Jeżeli ktoś ma problem z tym ciągnikiem to proszę pisać bo dość sporo już przy nim posiedziałem. P.S. znajomy mówił mi że taki sam licznik case montował już w seriach 5120 5140 5150 itp. Pozdrawiam