Ubezpieczenia1 Posted October 19, 2013 Report Posted October 19, 2013 [undefined=undefined] Ubezpieczenia dla rolników i producentów drobiu. > Ubezpieczenie upraw> Ubezpieczenia mienia> Grupa producentów drobiu> Ubezpieczenia komunikacyjne> Likwidacja szkód Usługi oferowane w standardzie obsługi Kancelarii Brokerskiej WTB Sp. z o.o. - Pomoc przy likwidacji szkód: -przygotowanie dokumentacji potrzebnej TU do likwidacji szkody-sprawdzenie, czy wszystkie wymogi formalne konieczne do wypłaty odszkodowania zostały spełnione-prowadzenie korespondencji oraz negocjacji dotyczących zakresu odszkodowania i jego wysokości-w razie potrzeby szybkie poinformowanie o konieczności skierowania sprawy na drogę sądową, a co za tym idzie jak najwcześniejsze włączenie do procesu likwidacji radcy prawnego, który będzie uczestniczył w procesie Działania te mają na celu zdobycie największego możliwego do uzyskaniaodszkodowania. Kancelaria Brokerska WTB Sp. z o.o. nie pobiera żadnych opłat od klienta. tel. 519 133 842e-mail: jan@wtb.com.plhttp://wtb.com.pl/ Kancelaria Brokerska "WTB" Sp. z o.o.ul. Towarowa 1, 64-100 Lesznotel. 655-296-690, GSM 604-403-703fax 655-205-000, e-mail: wtb@wtb.com.plSąd Rejonowy w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy KRSKRS 0000285893, NIP 697-220-71-86wysokość kapitału zakładowego 150 000 zł.[/undefined] Quote
wanilia Posted October 21, 2013 Report Posted October 21, 2013 Oj niestety z doświadczenia wiem, że przy podpisywaniu umowy na ubezpieczenie wszystko jest pięknie ładnie, a później niestety trudno uzyskać odszkodowanie. Quote
kswiderski Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 Oj niestety z doświadczenia wiem' date=' że przy podpisywaniu umowy na ubezpieczenie wszystko jest pięknie ładnie, a później niestety trudno uzyskać odszkodowanie.[/quote'] Witam, aby uniknąć takich sytuacji należy przed podpisaniem umowy poświęcić trochę czasu i dokładnie przeczytać OWU (ogólne warunki ubezpieczenia) konkretnej polisy. Co zabezpieczają konkretne polisy, a czego nie. Informacje na ten temat można znaleźć na www.mfind.pl/akademia/ Lektura poszczególnych artykułów pozwoli Państwu zapoznać się z warunkami każdej z polis.W razie dodatkowych pytań jestem do dyspozycji.Pozdrawiam Kamil Świderski - Mfind Quote
Recommended Posts