Tomaszp Posted October 23, 2013 Report Posted October 23, 2013 Witam wszystkich Mam do sprzedania 50 sztuk warchlaków o wadze w granicy 20 kg , warchlaki charakteryzują się wysoką zdrowotnością a po tuczu zawsze posiadają wysoką mięsność. Są one po niezbędnych szczepieniach , po kastracji , skróceniu ogonków , hodowane na rusztach od samego porodu. Cena jaka mnie interesuje to ok 11zł/kg . Istnieje możliwość stałego odbioru. W razie pytań proszę dzwonić pod 510048360 , 508190967 bądź pisać tu na forum . Zainteresowanych zapraszam Quote
przemek2092 Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 ogłoszenia zamieszczamy w dziale do tego przeznaczonym pozdrawiam Quote
anesia Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 Oho,podrożały,bo były po10,50 za kg.Niestety w skupie żywiec potaniał,zboże będzie szło w górę i obawiam się,że ciężko będzie sprzedać. Quote
damianus87 Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 ok 11 zł, wiec sadze ze i po 10 by poszły ;p ale niestety coraz mniej ludzi chowa tuczniki ;/ ja kiedys trzymałem, ale zrezygnowałem bo nie chciałem dopłacac do interesu ... Quote
Tomaszp Posted October 24, 2013 Author Report Posted October 24, 2013 jeżeli jest wszystko dobrze przystosowane i dobrze się tym zajmuje to obecnie nie dokłada się do tego. A nawet jeśli nie sprzedam to nie stracę bo przytuczę i puszczę jako tuczniki. Zależy mi na sprzedaży warchlakami ponieważ miejsca mi brakuje to raz a 2 muszę dokupować później zboże. Jak się sprzeda to się sprzeda jak nie to trudno jakoś poradzę Quote
Recommended Posts