Jump to content

Recommended Posts

Posted
Wiesz on na zdjęciach jest ok, cena atrakcyjna, tylko jechać i kupować, ale tak kolorowo nie jest niestety zazwyczaj z tymi sprzetami. Kiedyś rozglądałem się właśnie za takim identycznym opryskiwaczem i zawsze w ogłoszeniach było "bez wkładu finansowego" lub "od razu do pryskania, bez awaryjny". Niestety gdy jechałem oglądac ten sprzęt to beczki czesto były dziurawe i klejone na klej typu "kropelka", ramiona ledwo się trzymały (agresywniej by je się składało to by podzieliły się na 20 części :D). Jednak najlepsze przeboje zawsze były z pompami w tych opryskiwaczach, praktycznie wszystkie nadawały się co najwyżej do wymiany, a jak ktoś już wstawił nową to wywalił cenę jak za nowy opryskiwacz. Z zasady rzadko kiedy ktoś sprzedaje dobry opryskiwacz... Masz mały areał więc może tym dałbyś radę pryskać, jednak moje zdanie na temat opryskiwaczy jest takie że jak kupować to nowy albo z pewnych rąk. Pozdrawiam :)
Posted

Ja myślę że można by go wziąć jeżeli beczka cała bo beczka najważniejsza naprawa takiej pompy razem z łożyskami to jakieś 120zł bo robiłem taką u siebie w zeszłym roku więc ja bym brał

Pozdrawiam

U mnie w gminie jakoś na wiosnę roznosili ulotki na różne takie tam to atest był chyba 100zł ale dokładnie nie pamiętam bynajmniej gość przyjeżdżał na miejsce

Posted

Teraz już doczekaliśmy niestety czasów że na wszystko potrzebny jest papierek choć sam nie wiem do czego taki papier jest potrzebny chyba po to żeby komuś dać zarobić:(

Pozdrawiam