bardzomalorolny Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 sprzedam ciągnik sam silnik od wsk 125. Bardzo fajny i silny ciągniczek, komuś może się przydać np do przywozu trawy dla bydła lub prac w ziemniakach jeśli ktoś ma mniej pola . Bardzo mało używany. Ma 12 biegów, 3 w tył i 9 w przód. Niewiele pali. http://tablica.pl/oferta/ciagnik-sam-ID3q0oZ.html#540a832fcc Dla kolegów z rolnik-forum cena automatycznie będzie odrobinę niższa. Sprzedaję tylko dla tego, że potrzebne mi są pieniądze na jakieś autko. Quote
Tofik Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Ciągniczek sie fajnie reprezentuje, sam go zrobiłeś?Pozdrawiam Quote
bardzomalorolny Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 Niestety nie, kupiłem do wykończenia. Z kolegą elektrykę robiłem i takie tam drobniejsze typu siedzenia itp. Quote
Tofik Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Tak czy inaczej ciągniczek fajny więc może komuś sie przyda Pozdrawiam Quote
Recommended Posts