Młody18 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 witam wszystkich, posiadam 50 niosek i sprzedaje jaja po ludziach ale duzo tez zostaje. na wiosne chciałem dokupić 200 niosek i nawiązać współprace z panem który skupuje 2000tys szt tygodniowo po 53 gr. i teraz pytanie czy nikt sie nie doczepi jak on będzie do Mnie przyjezdzał po te jajka i będe mu sprzedawał. czy musze to rejestrować gdzieś , składki spłacać itd. ? Quote
pawelxy1 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Zdecydowałeś się na kury. Gratuluję wyboru;dWg mnie sanepid czasem może się doczepić, chyba że kury masz przebadane od weterynarza.Powodzenia życzę;d Quote
Młody18 Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Taak. pozostaje na kurach. chociaz na byczkki tez Mnie kusi Quote
pawelxy1 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Szczerze? Chciałem przeprosić za me zachowanie.Skoro masz siły i masz fundusze to możesz to i to;dAczkolwiek to bd miał dużo roboty;dA sanepid może się przyczepić Quote
kubusjettaII Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 sanepid to nie wszystko, jeszcze jest Skarbowy... Quote
Recommended Posts