piernik Posted November 3, 2013 Report Posted November 3, 2013 Witam. Mam w planie kupić prasę rolującą do siana i słomy i znalazłem ? http://tablica.pl/oferta/prasa-slomy-rolka-rolujaca-zwijajaca-john-deere-550-pasowa-zmiennokomo-ID3vTnF.html#04e800ebf8 Możecie mi coś powiedzieć na temat tej prasy? czy jest możliwość robić także sianokiszonkę nią? i o jakiej mocy trzeba mieć ciągnik ? czekam na odp. pozdrawiam:) Quote
Mikruss Posted November 3, 2013 Report Posted November 3, 2013 chyba najlepsza prasa JD, ciagnik 70 Km spokojnie jej starczy, dobrze zbija itp.Jedyne co mi sie w niej nie podoba to waski podbieracz (ta z ogloszenia), jak zaczniesz taka prasowac to zrozumiesz dlaczego musi byc szeroki (szczegolnie slome) Quote
piernik Posted November 4, 2013 Author Report Posted November 4, 2013 A co myślicie o tej prasie z ogłoszenia? za taką cene nie będzie to jakiś złom? A Ursus 3512 poradził by sobie z taką prasą? widzałem na yt ze c360 dawała spokojnie co o tym sądzicie? Quote
Mikruss Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 dac moze i da ale szkoda ciagnika, po drugie bele nie beda zbite Quote
Recommended Posts