simson54 Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 witam czy oglądacie w południe na pierwszym programie program Agrobiznes ? mówią tam o różnych sprawach rolniczych Quote
bardzomalorolny Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 No ja też oglądam jak jestem, tylko że niestety rzadko jestem, ale w niedzielę o 8 rano jest program TYDZIEŃ na jedynce to jego regularnie oglądam. Quote
VoYtek8 Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Jak jest czas to sobie zrobię kawę i oglądam, jednak południe to jest taka pora że naprawdę rzadko mi się zdarza abym mógł pooglądać telewizję. Agrobiznes to ciekawy program dot. informacji rolniczych, notowania cena które tam podają ja trakuje z przymróżeniem oka bo nie odzwierdziedlają zazwyczaj tego co dzieje się w moim rejonie. Pozdrawiam Quote
przemek2092 Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Również jeśli mam możliwość to oglądam, myślę że taki krótki skrót bieżących wiadomości jest bardzo przydatny dla rolnika;) Quote
marek100 Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 ja oglądam agrobiznes na internecie. są tam wszystkie odcinki. Quote
simson54 Posted November 4, 2013 Author Report Posted November 4, 2013 no to dobry program o takich rolniczych sprawach o tym co na wsi się dzieje ceny zbóż ceny bydła świń itd podają wydaje mi się że powinno być więcej takich programów jak ten albo przynajmniej powinien dłużej trwać jakieś pół godzinki przynajmniej a nie tylko 10 góra 15 minut . Quote
kubusjettaII Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 zgadza się niektóre są zbyt krótkie, ale ja lubię jeszcze spojrzeć na kanał TVR na platformie polsatu. Quote
bardzomalorolny Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 I jeszcze żeby ten program był wieczorem, gdzieś koło 20 lub 21. W południe to rzadko kto ma czas. Quote
simson54 Posted November 5, 2013 Author Report Posted November 5, 2013 no to dobra opcja tak by się rolnik niemusiał z pola urywać np. są żniwa i zjedzie sobie kombajnem do domu żeby agrobiznes obejrzeć a później pojedzie kosić dalej :PP Quote
Recommended Posts