admin Posted February 22, 2009 Report Posted February 22, 2009 Od początku miało to być nasze wspólne forum. Dlatego też chcę was prosić o pomysły związane z nowymi nazwami rang na naszym forum.Dotychczas obowiązujące to:Newbie 0 postówJunior Member 1 postMember 50 postówSenior Member 250 postówPosting Freak 750 postów.Czekamy na pomysły i opinie. Quote
blascycek Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Ja myśle że taki konkurs jest fajny dla tego co ma najwięcej postów:) Quote
admin Posted March 4, 2009 Author Report Posted March 4, 2009 Widzę, że nikt nie ma inwencji twórczej:) Sam będę musiał coś wymyślić, bo już nie mogę patrzeć na te stare rangi Quote
rolnik95 Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 Od początku miało to być nasze wspólne forum. Dlatego też chcę was prosić o pomysły związane z nowymi nazwami rang na naszym forum.Dotychczas obowiązujące to:Newbie 0 postówJunior Member 1 postMember 50 postówSenior Member 250 postówPosting Freak 750 postów.Czekamy na pomysły i opinie. Wymogi moim zdaniem za bardzo zawyżone ;/... Quote
Recommended Posts