Segat Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Temat ważny, wręcz naglący.Dlatego pozwalam się wystąpić do Was z prośbą. Wielu z Was to rolnicy, reszta jest zainteresowana rolnictwem bądź też pochodzi z rodzin o tradycjach rolniczych. Nie ukrywajmy też, iż spory odsetek głosuje za PSLem w wyborach. Dlatego sądzę, iż warto w ostatnich dniach uświadomić posłów PSLu, iż od ich decyzji w najbliższy piątek zależy oddanie na nich głosów naszych oraz naszych rodzin w najbliższych wyborach.Jeśli chcecie pomóc w zablokowaniu kolejnej szkodliwej reformy, jeśli chcecie uzdrowienia edukacji i powrotu do tradycyjnego systemu 8 klas szkoły podstawowej, wyślijcie proszę takiego maila: Szanowny Panie Pośle, Piszę do Pana jako obywatel Rzeczypospolitej Polskiej, syn pochodzący z rodziny o rolniczych tradycjach. Jestem także jedną z wielu milionów osób, które nie podpisaływniosku o referendum, złożonego przez stowarzyszenie"Rzecznik Rodziców" w ramach akcji "Ratuj maluchy i starsze dzieci też", jednakże popierających całym sercemtą słuszną i konieczną akcję. Zarówno ja, jak i moi rodzice od lat oddawaliśmy swój głosna PSL. Oczekujemy jednak w tym przypadku zdecydowanegopoparcia referendum w tej jakże ważnej sprawie. Od tejżedecyzji uzależniamy oddanie swojego ewentualnego głosuw przyszłych wyborach. Nie jesteśmy w swoim środowiskuosamotnieni w oczekiwaniach, gdyż podobne żądania posiadazdecydowana większość rolników z terenów XXXXXXXXXXXXXXX(której jestem mieszkańcem) jak i całego kraju. Zignorowanie obywateli stanowiących podstawowy elektoratPańskiej partii oznaczać będzie trwałą utratę głosów najwierniejszego elektoratu. Mam nadzieję, iż zdaje sobie Pan sprawę z powyższego faktu i zagłosuje Pan tak, jak oczkują tego od Pana wyborcy, którzy oddają swój głos na Polskie StronnictwoLudowe niezmiennie od wielu lat. Z poważaniem,XXXXXXXXXXXX Adresy posłów PSL: Krzysztof.Borkowski@sejm.pl, Jan.Bury@sejm.pl, Andrzej.Dabrowski@sejm.pl, marek.gos@sejm.pl, Jaroslaw.Gorczynski@sejm.pl, Eugeniusz.Grzeszczak@sejm.pl, Stanislaw.Kalemba@sejm.pl, Mieczyslaw.Kasprzak@sejm.pl, Eugeniusz.Klopotek@sejm.pl, Mieczyslaw.Luczak@sejm.pl, Miroslaw.Maliszewski@sejm.pl, miroslawpawlak@tlen.pl, Janusz.Piechocinski@sejm.pl, Jozef.Racki@sejm.pl, Marek.Sawicki@sejm.pl, Henryk.Smolarz@sejm.pl, Franciszek.Stefaniuk@sejm.pl, Andrzej.Sztorc@sejm.pl, Piotr.Walkowski@sejm.pl, Zbigniew.Wlodkowski@sejm.pl, Piotr.Zgorzelski@sejm.pl, Jozef.Zych@sejm.pl, Stanislaw.Zelichowski@sejm.pl, biuroposeslkiezsosnowski@wp.pl, biuroposelskie.grajewo@gmail.com, janlopata@janlopata.pl, waldemar.pawlak@sejm.pl Wersja dla posłanek:Szanowna Pani Poseł, Piszę do Pani jako obywatel Rzeczypospolitej Polskiej, syn pochodzący z rodziny o rolniczych tradycjach. Jestem także jedną z wielu milionów osób, które nie podpisaływniosku o referendum, złożonego przez stowarzyszenie"Rzecznik Rodziców" w ramach akcji "Ratuj maluchy i starsze dzieci też", jednakże popierających całym sercemtą słuszną i konieczną akcję. Zarówno ja, jak i moi rodzice od lat oddawaliśmy swój głosna PSL. Oczekujemy jednak w tym przypadku zdecydowanegopoparcia referendum w tej jakże ważnej sprawie. Od tejżedecyzji uzależniamy oddanie swojego ewentualnego głosuw przyszłych wyborach. Nie jesteśmy w swoim środowiskuosamotnieni w oczekiwaniach, gdyż podobne żądania posiadazdecydowana większość rolników z terenów XXXXXXXXXXXXXXX(której jestem mieszkańcem) jak i całego kraju. Zignorowanie obywateli stanowiących podstawowy elektoratPani partii oznaczać będzie trwałą utratę głosów najwierniejszego elektoratu. Mam nadzieję, iż zdaje sobie Pani sprawę z powyższego faktu i zagłosuje Pani tak, jak oczkują tego od Pani wyborcy, którzy oddają swój głos na Polskie StronnictwoLudowe niezmiennie od wielu lat. Z poważaniem,XXXXXXXXXXXXAdresy posłanek:Genowefa.Tokarska@sejm.plKrystyna.Ozga@sejm.pl Oczywiście możecie edytować treść tej wiadomości, ba - wręcz gorąco do tego zachęcam. Proszę tylko o wpisanie w miejsce X-ów regionu z którego pochodzicie, oraz swojego podpisu Quote
mora Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Poszło do całej listy posłów. Popieram Twoją inicjatywę i dziękuję za ściągę.Pozdrawiam Quote
Recommended Posts