barto123 Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Gdzie jest korek do spuszczania płynu chłodniczego z bloków? Quote
kubusjettaII Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 powiem Ci że nie wiem czy ogólnie jest, aczkolwiek powinien. w 309 wiem że jest chłodnica na tyle nisko że wystarczy z niej spuścić. Quote
barto123 Posted November 8, 2013 Author Report Posted November 8, 2013 Faktycznie nie ma. Spuściłem płyn i się okazało ze w zbiorniczku jest szara maź. Prawdopodobnie to jest olej. Zakosztuje pewnie mnie to :/ Quote
kubusjettaII Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 niekoniecznie to musi być olej, czasami taki osad pozostaje po płynie. Quote
barto123 Posted November 8, 2013 Author Report Posted November 8, 2013 Tego osadu jest bardzo dużo, cale przewody zawalone, zbiorniczek, ciekawe co w blokach i chłodnicy. Będzie to trzeba jakoś wyczyścić.Zbiorniczek i przewody myjka ciśnieniową i benzyna przemyłem. Quote
zdzis Posted November 10, 2013 Report Posted November 10, 2013 myślę że musi być do tego jakaś śruba zaślepka , przecież ten silnik bywa pewnie w różnych maszynach Quote
Recommended Posts