kuura Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Witam, Ostatnio wziąłem sie za mały remont mojej 60. I teraz poszukuje nowej podbitki/podsufitki do dachu. Pytanie gdzie moge taką znaleźć/zamówić ? Quote
VoYtek8 Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 Zadzwoń może do firm które produkują kabiny i coś naściemniaj że kupiłeś od nich kabinę np. 3 lata temu i teraz Ci się podsufitka przedarła i chciałbyś wiedzieć gdzie można ją dokupić osobno bez kabiny. Pozdrawiam Quote
adam1208 Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 Znajomy kupił podsufitke z jakiegoś samochodu na szrocie za 10zł , dociął na wymiar i też jest dobrze. Pozdr. Quote
leszkoma Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 Tapicer samochodowy zrobi to perfekcyjnie za małe pieniądze - nawet nie warto się męczyć samemu. Quote
przemek2092 Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 Samemu na pewno sie tak nie zrobi, do wszystkiego potrzeba trochę doświadczenia, niestety nigdy w sklepach ani na aukcjach nie spotkałem sie z takim czymś aby można było dokupić Quote
Recommended Posts