jacob Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 Witajcie, chciałem podpytać bardziej obeznanych w temacie jak to jest z częściami do samochodów VOLVO. Dokładniej chodzi mi po głowie Volvo S40 z 2004-2005 roku. W necie znalazłem kilka opinii, że części do Volvo są na standardowym poziomie, jednak wszyscy moi znajomi mówią na odwrót. Jak to w końcu jest ? Quote
johhny Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 znajomy ma takie volvo i mówi, że części w normalnych cenach można znaleźć. Quote
Mateusz28 Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Ja miałem V40 2003 rok i powiem tak, części są droższe aniżeli do przedliftowych (sprzed 2001roku). Nie mniej jednak ceny w stosunku do innych marek są na podobnym poziomie (oczywiście są różne odchyły na zasadzie - chińskie badziewia są bardzo tanie a oryginały mają ceny z kosmosu) ale reasumując wbrew ogólnymi opiniom - volvo nie jest drogim w utrzymaniu samochodem. Pozdrawiam Mateusz Quote
Recommended Posts