Jump to content

Recommended Posts

Posted
kiedyś myślałem o syrence 105 żeby włożyć duży silnik skrzynię i całe zawieszenie iod innego auta potem pomalować na czarno i płomienie z przodu :) i ruszyć w niedZielę na wypad z żonką :):):)
  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do jazdy oczywiście. Na razie nie ma się co pakować w koszta i kupować jakiegoś drogiego samochodu' date=' na początek wystarczy mi maluszek.

[/quote']

Fakt koszta kupna i jakichkolwiek napraw są nie wielkie tylko spalanie nieodpowiednie do pojemności:( ale za to frajda z jazdy miałem takiego "sztana" i frajda z jazdy była ale największą zakałą był maluch "bis"700cm3:) biedak skończył na szrocie a ostatni maluch co był jeszcze na chodzie też już był na szrocie ale pracownik szrotu wziol go za 250zl:)(właściciel szrotu dawał 150zl tak że stówkę zarobiłem a i maluch jeszcze trochę chyba pojeździł) tak czy inaczej za nie duże pieniądze bo parę stówek na pewno kupisz jakiegoś co jeszcze ci posłuży:)

Pozdrawiam

Posted
Maluch na dziś to żadne auto, nie jest jakiś super wygodny, awaryjny dość jest, pali też sporo niz nowsze samochody. No i pozostaje wygląd no i to że jest głośny. Już jak chcesz auto typu pudełko po zapałkach to lepsze będzie Tico, albo Corsa w gazie. Z resztą takie czasy są że w granicach 5tyś masz olbrzymi wybór więc po co jeździć autem z poprzedniej epoki? Pozdrawiam :)
Posted

Corse z gazem to da rade kupić za jakieś 2tyś rok kolo 95 poza tym myślę że Bardzomalorolny chce coś kupić za nie duże pieniądze a malucha za 500-800zl kupi do jazdy poza tym jak coś nawali to zrobi samemu a koszta naprawy też nie sa jakieś wielkie jedyna wada to spalanie bo spali min. 5l a w zimie to pewnie jakieś 6-7litrów

Pozdrawiam

Posted
VoYtek8 Po prostu nie którzy mają do maluszka sentyment i nie patrzą na takie rzeczy jak spalanie lub głośność . Według mnie do wyglądu nie można się przyczepić , mały, zgrabny wszędzie się się zmieści , na początek idealny ;D . A jak komuś maluszek się nie podoba to niech sobie kupi Fiata multiplie xD .
Posted
Otóż to :D Test dla faceta pod tytułem " Jeśli nie wiesz czy podobasz się kobietom, kup Fiata Multiplę i podjedź pod dyskotekę " :D Ja tez mam sentyment do 126p i dlatego wciąż trzymam tego którego kupiłem tuż po zdaniu prawa jazdy siedem lat temu :) Pozdrawiam :)
Posted
no 125p jest kozak. Kiedyś jak myślałem że to stary grat i do niczego się nie nada to jeździliśmy z kolegą po polach 125pickup , w końcu go wydachowaliśmy i poszedł na złom. Teraz pickup można powiedzieć że jest poszukiwany.
Posted
126p to moje pierwsze autko :) sobotnie zabawy, dyskoteki, ogniska i prawie jak ciężarówka-wszystko się woziło:) a teraz za jakieć 800 zł kupisz tico w gazie i będziesz ganiał prawie za darmo, a malacza szkoda- trzeba trzymać i kiedyś będzie wart sporo :)
  • 4 weeks later...
Posted

W tym roku zakupiłem do gospodarstwa:

-brony 5-tki nowe

-grubera FORTSCHRITT 9 łap

-wymiana siewnika poznaniak na nowszy (na wąskim kole)

-przetrząsarka karuzelowa polska

-dmuchawa do zboża

-wał gładki ze złomu:)

A w planach jest jeszcze prasa rolująca i może agregat uprawowo-siewny.

Posted

Ja zakupiłem ostatnio

przyczepę d45 wywrotkę

Orkana 2

kosa do przeróbki

opryskiwacz 400l wentylatorowy

talerzówkę oraz zrobiłem sadzarkę do malin

do warsztatu

kompresor VAN

klucz pneumatyczny

migomat millera

tokarnię