Rysiu11 Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Witam mam problem z hydraulika w moim jelonku.podnosnik nie podnosi płynnie tylko takimi skokami , wspomaganie kierownicy czasami sie zacina na wolnych obrotach trzeba wtedy stana przegazowac i jest ok na jakis czas i jeszcze polbiegi nie wchodza od razu tylko po chwili jest takie wrazenie jakby ciagly na sprzegle, jeszcze do tych polbiegow jak jade droga i zwolnie to polbieg wyskakuje. Quote
Rico Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 po pierwsze zawszse sprawdzaj od najprostszych spraw czyli ilość oleju, potem filtry, pompa, coś znajdziesz, też miałem tak i jak dolałem 10l. jak ręką odjął Quote
Rysiu11 Posted November 14, 2013 Author Report Posted November 14, 2013 olej jest, filtry wymienione, pompa po regeneracji i jeszcze nie chodzi:( Quote
John6620 Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Jeśli pod zaczepem tym dolnym masz kosteczkę która łączy podnośnik z kabiną to warto zobaczyć czy nie jest ona uszkodzona. Znajduję się ona we wnęce którą przykrywa dolny zaczep. U mnie też nie chciało podnosić tylko w 6620 i jak kostka została zrobiona to jak ręką odjął Pozdrawiam Quote
Recommended Posts