Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich. Co prawda na forum jestem już od dłuższego czasu i trochę o Mnie już wspominałem ale może czas skupić wszystko w jednym miejscu:) Mam na imię Kuba mam 25 lat i mieszkam w niewielkiej wsi w woj. Małopolskim. Na chwilę obecną posiadam niewielki 8ha areał (znaczą część dzierżawię) podstawowe maszyny i zamierzam się dalej rozwijać. Poza gruntami ornymi mam cztery tunele foliowe w których uprawiam dwie odmiany pomidorów:) Pozdrawiam:)

Posted
No powitać na forum Cię już nie mogę bo jest tutaj od dawna, więc napisze że liczę że zostaniesz tutaj na dłużej i co jakiś czas będziesz aktualizował informacje o swoim gospodarstwie. Pozdrawiam :)
Posted
hehehe no to ja też WITAM forumowiczów, również jestem od jakiegoś czasu ale przedstawię się: Sławek 32 lata, mała wieś w Świętokrzyskim, od 3 lat prowadzę 12 ha gospodarstwo, mam ursusa 385, c-360 3p, i podstawowe maszyny,, zacząłem oh hodowli krów i parę świnek dla siebie, wm planach więcej sztuk maszyn i uprawa zbóż (słonecznik, groch, soja)- w przyszłości :)
Posted

Witam:D

Ja jestem tu od niedawna, życiowy wiraż wyrzucił mnie z dala od rodzinnego domu, więc zaglądam chociaż na rolnicze fora żeby czasem pogadać z normalnymi ludźmi żyjącym zgodnie z rytmem natury. Zamierzam poudzielać się trochę i chętnie będę dzielić się swoim wieloletnim doświadczeniem. Pozdrawiam ciepło wszystkich userów ;)