SLOWPOCK Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Witam wszystkich. Co prawda na forum jestem już od dłuższego czasu i trochę o Mnie już wspominałem ale może czas skupić wszystko w jednym miejscu:) Mam na imię Kuba mam 25 lat i mieszkam w niewielkiej wsi w woj. Małopolskim. Na chwilę obecną posiadam niewielki 8ha areał (znaczą część dzierżawię) podstawowe maszyny i zamierzam się dalej rozwijać. Poza gruntami ornymi mam cztery tunele foliowe w których uprawiam dwie odmiany pomidorów:) Pozdrawiam:) Quote
VoYtek8 Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 No powitać na forum Cię już nie mogę bo jest tutaj od dawna, więc napisze że liczę że zostaniesz tutaj na dłużej i co jakiś czas będziesz aktualizował informacje o swoim gospodarstwie. Pozdrawiam Quote
Rico Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 hehehe no to ja też WITAM forumowiczów, również jestem od jakiegoś czasu ale przedstawię się: Sławek 32 lata, mała wieś w Świętokrzyskim, od 3 lat prowadzę 12 ha gospodarstwo, mam ursusa 385, c-360 3p, i podstawowe maszyny,, zacząłem oh hodowli krów i parę świnek dla siebie, wm planach więcej sztuk maszyn i uprawa zbóż (słonecznik, groch, soja)- w przyszłości Quote
Tofik Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Witam "starych "bywalców na forum:)Pozdrawiam Quote
adam1208 Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Witamy, witamy i zapraszamy do udzielania się Quote
mora Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Witam:DJa jestem tu od niedawna, życiowy wiraż wyrzucił mnie z dala od rodzinnego domu, więc zaglądam chociaż na rolnicze fora żeby czasem pogadać z normalnymi ludźmi żyjącym zgodnie z rytmem natury. Zamierzam poudzielać się trochę i chętnie będę dzielić się swoim wieloletnim doświadczeniem. Pozdrawiam ciepło wszystkich userów Quote
przemek2092 Posted November 17, 2013 Report Posted November 17, 2013 Również witam nowych forumowiczów i zachęcam do częstych odwiedzin naszego forum ;D Quote
Recommended Posts