Tofik Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 czyli tak jak drewniana bo słupek ma 260cm ale 50 cm ląduje w ziemi więc 210cm jest nad ziemią + gruba żerdź i łata to jeszcze jakieś 10cm trzeba doliczyć więc może i zwykła folia by sie jednak nadała Quote
SLOWPOCK Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 Zgadza się Folię na metry kupujesz sobie w różnych szerokościach od 6 do 20 metrów a nawet nie wiem czy nie więcej:) Quote
Tofik Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Tyle że folia z metra wychodzi drożej jak kupić całą w rolce:(oglądałem metalowe konstrukcje i ciekawa jest taka co wrzuciłem do galerii:) fajna sprawa tyle że droga:(i coś podobnego (jak nie to samo) mają znajomi tyle że ich są sporo dłuższe ale te konstrukcje można chyba łączyć Quote
SLOWPOCK Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 To jest chyba trzydziestka z pionową ścianą Chyba najbardziej funkcjonalna z dostępnych konstrukcji Quote
Tofik Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 koszt spory samej konstrukcji nie wspomnę o folii a wymiaru dokładnego tej konstrukcji nie znam ale to jest bardzo dobra rzecz porządnie pomalujesz i spokój na lata:) Quote
SLOWPOCK Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 Ja postawie jeszcze ze dwie 15stki i dość Bo mi się miejsce na ogrodzie skończy Quote
Tofik Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Ja też te 4 co mam to mi wystarczą bo przy wysypie to za bardzo nie ma sie kiedy po głowie podrapać Quote
Recommended Posts