Jump to content

Recommended Posts

Posted
To kabina w wersji TX? Widze, że opony w strasznym stanie ja bym spróbował utargować z 1,5tys. złotych. Widze też, że ma sprężarke niestety w moim egzemplarzu jej nie ma.
Posted
wczoraj z ciekawości oglądałem te renie, i jedna wpadła mi w oko za 38 tyś, na allegro, oponki super stan nawet nawet, kabinka fajna, ogólnie to na temat tego traktora opinie są dobre, mało palą :)
Posted
Opony w tym ciągniku nie są najlepsze za jakieś 2-3 sezony pracy nie będą się już nadawały do nieczego. Maszyna lakierniczo jest już odrobinę sfatygowana. Dochodzi jeszcze do tego spory wiek bo to już można powiedzieć że "Babcia Renia" więc i szykuj się że może się psuć. Cena jak za taki ciągnik normalna tyle że ja wolałbym dołożyć z 5-10tyś i mieć 10 lat młodszy ten ciągnik. Pozdrawiam :)
Posted
No o ten to super, 5 lat młodszy, opony na długie lata, lakierniczo idealny, jeśli pracuje tak jak wygląda to jak najbardziej warty kupna tylko cena o prawie 10tyś większa, ale przynajmiej widać za co się płaci. Pozdrawiam :)
Posted

super ???

ciekawe jak wyygladal przed malowaniem?

opony tyl stomil, fla mnie do wyrzucenia, ale przynajmniej radial, przod chyba jakis import, jesli tak dlugo nie pobeda, pol biedy jak radialne

ta z pierwszego linku jesli jest technicznie sprawna, to mysle ze warto, opony tyl w niezlym stanie, przod jedna do wymiany, uzywke znajdziesz nawet za 500zl

sprezarki nie widze, tylko niemiec zakladal, a niewiele z tamtad przyjezdza

odmalujesz sobie sam, wlozysz te tysiaka czy 2 i bedzie wygladac jak ta co podal kolega @kwiato5