sszymonss Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Witam mam zamiar kupić renault 80.14 mam pewien na oku tu link do tego modelu http://allegro.pl/renault-80-14-nie-fendt-zetor-deutz-case-ursus-new-i3714234855.html wart jest tych pieniędzy.. Handlaż powiedział że za 30 tys odda w tym stanie. Quote
Miki Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 To kabina w wersji TX? Widze, że opony w strasznym stanie ja bym spróbował utargować z 1,5tys. złotych. Widze też, że ma sprężarke niestety w moim egzemplarzu jej nie ma. Quote
Mikruss Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 no ja bym nie dał za takiego dziadka tyle kasyza tyle to można kupić kilka lat młodszego Same Explorera II o podobnej mocy Quote
Rico Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 wczoraj z ciekawości oglądałem te renie, i jedna wpadła mi w oko za 38 tyś, na allegro, oponki super stan nawet nawet, kabinka fajna, ogólnie to na temat tego traktora opinie są dobre, mało palą Quote
VoYtek8 Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Opony w tym ciągniku nie są najlepsze za jakieś 2-3 sezony pracy nie będą się już nadawały do nieczego. Maszyna lakierniczo jest już odrobinę sfatygowana. Dochodzi jeszcze do tego spory wiek bo to już można powiedzieć że "Babcia Renia" więc i szykuj się że może się psuć. Cena jak za taki ciągnik normalna tyle że ja wolałbym dołożyć z 5-10tyś i mieć 10 lat młodszy ten ciągnik. Pozdrawiam Quote
Rico Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 http://tablica.pl/oferta/renault-80-14-ID43fZn.html#5dec81f759 pisałem o tym traktorku proszę sobie zobaczyć, Quote
VoYtek8 Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 No o ten to super, 5 lat młodszy, opony na długie lata, lakierniczo idealny, jeśli pracuje tak jak wygląda to jak najbardziej warty kupna tylko cena o prawie 10tyś większa, ale przynajmiej widać za co się płaci. Pozdrawiam Quote
izydor6280 Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 super ??? ciekawe jak wyygladal przed malowaniem?opony tyl stomil, fla mnie do wyrzucenia, ale przynajmniej radial, przod chyba jakis import, jesli tak dlugo nie pobeda, pol biedy jak radialne ta z pierwszego linku jesli jest technicznie sprawna, to mysle ze warto, opony tyl w niezlym stanie, przod jedna do wymiany, uzywke znajdziesz nawet za 500zlsprezarki nie widze, tylko niemiec zakladal, a niewiele z tamtad przyjezdzaodmalujesz sobie sam, wlozysz te tysiaka czy 2 i bedzie wygladac jak ta co podal kolega @kwiato5 Quote
Recommended Posts