Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich. Panowie co sądzicie na temat tego Zetora którego m.innymi ciągnikami jestem użytkownikiem. Interesują mnie wasze opinie:cool:

moga być także rekordy pod wzgl. siły bądź uciągu tego ciągnika jakich doswiadczyliście;D mozecie wspomieć także o modelu 5211

Posted
ja mam 6045.chodzi jak burza.czasami zastanawiam skod w nim ta moc się berze.ciągam nim przyczepę 8 ton zboża.niema z nio problemów.i agregat uprawowy 3 m.do pługów 3 16'' na sprerzynach ma chyba za lekki przodek bo ucieka z bruzdy.wiec nim nie orze.ciągnik godny polecenia.
Posted
Ja swoim zetorkiem 5320 z 2004 roku, ciągam przyczepe WELGER 18 ton + HL 6011 6t + waga przyczepy daje to razem ok 26 ton i daje sobie rade a ma zaledwie 62,5 KM. Ciagniczek bajeczka. A co do 7211 to też jest ok mój szwagier ciaga plug 4 i idzie jak burza. Zetorki są super!!!!
Posted
każdy fend deutz fahry.wiesz powiem Ci tak jak jest młody i zadbany to jest dobry.ale jak już jest naprawiany to ze względu na cenę części wkładane so zamienniki i to już nie jest to.a i tak koszty naprawy so wysokie.czasami jest tak że ktoś kupi ciągnik za 30000-50000 zł a po jakimś czasie w remont włozy 25000zł.a Ci co sprowadzają takie maszyny z zachodu to szukają uszkodzonych bo można taniej kupić i tu naprawiają.
Posted

Ja swoim zetorkiem 5320 z 2004 roku' date=' ciągam przyczepe WELGER 18 ton + HL 6011 6t + waga przyczepy daje to razem ok 26 ton i daje sobie rade a ma zaledwie 62,5 KM. Ciagniczek bajeczka. A co do 7211 to też jest ok mój szwagier ciaga plug 4 i idzie jak burza. Zetorki są super!!!!

[/quote']

wow szacumeczek lubimy takie wyczyny godne pochwały:D

• 7 months later...
Posted
czy zetor jest lepszy od c-360 bo moim zdaniem zetor 7211 jest jak by słabszy prosze o odpowiedz
  • 1 year later...