Jump to content

Recommended Posts

Posted
zgoda że rotacyjką poleci szybko, ale później trzeba to zbierać, a slowpockowi chodzi o jakieś haszcze do rozdrobnienia, tak więc ja już wcześniej pisałem to orkan w takiej samej cenie a świetnie rozdrabnia,
Posted

Koledze @Rolnik321 nie chodziło chyba o czas tylko o 15 hektarów tych łonek:) Znaczy łąk :D

Ja wiem @SLOWPOCK to był sarkazm ;) skor kolega jest rolnikiem to powinien znać podstawy. Co zajdzie do oddziału krus przyjdzie wypełnić i napisze, że ma 15 godzin?

• 1 year later...
Posted

Witam zamierzam kupic kosiarke bijakowa do 330  mam  kilka na oku tylko nie wiem ktora bedzie lepsza czy na  noze typu Y lub młotki i jaka szerokość prosze was o porade.                                                                                                                                      http://www.traktor.com.pl/sklep/kosiarka-bijakowa-ef155-p-392.html?cPath=29_55&osCsid=81aacedb39a40fc16667b1d25a9f5c80

http://www.traktor.com.pl/sklep/kosiarka-bijakowa-efg155-p-669.html?cPath=29_56&osCsid=81aacedb39a40fc16667b1d25a9f5c80

Posted

Na jakimś forum znalazlem ze 145 na noze Y spokojnie daje rade gosac zdj porobil jaka trawe kosil i szlo  dobrze ja potrzebuje tylko dom koszenia laki spokojnie na 2 a nawet moge 1 kosic po 2-3 godzi i przerwa.

Posted

Jeżeli regularnie koszone i nie ma zbyt dużo trawy kosiarka do przerobienia to spokojnie C-330 da sobie rady z tymi kosiareczkami do japończyków. Pytanie raczej jak to siecze i co zostaje po przejeździe. Ja z rozdrabniacza do gałęzi przystosowanego  własnie do tych małych traktorków jestem bardzo zadowolony. Za te same pieniądze kupiona maszyna o dużo lepszych parametrach.