grzesiek12031980 Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Mam dosc ciezkie ziemie i mam mozliwosc zakupu brony wachadłowej.Macie doswiadczenie z takimi sprzetami to podzielcie sie opiniami. Quote
grzesiek12031980 Posted February 23, 2011 Author Report Posted February 23, 2011 Hej!Nikt nie uzywa takiej maszyny? Quote
grzesiek12031980 Posted February 24, 2011 Author Report Posted February 24, 2011 Widze ze musze byc zdany sam na siebie. Quote
Guest Gość Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 Z tego co słyszalem o bronach wahadlowych, że nasze polskie produkty są nic nie warte. Znajomy kupił takie urządzenie i praktycznie po roku to juz się zajechało. poprostu idą tam duże obciżenia i jak nie jest wszystko dobrze zrobione to luzy się robią i wszystko się wyrania. Ja na Twoim miejscu pomyslał bym poprostu o dobrym kultywatorze, bo jak masz na polu twarde zeschnięte gruzy to brona wahadłowa niewiele pomoże, recepta to tylko dobry kutywator albo brona wirnikowa. Jednak najlepszym rozwiązaniem jest odpowiednia pora uprawy i siewu. Najlepiej jest poprostu uprawiać odrazu po orce i jak najszybciej siać. Quote
Kronel Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Też mi się wydaje że już lepiej jest zastanowić się nad dobrym kultywatorem, szczerze mówiąc pierwsze słysze o bronie wahadłowej bo u nas nikt takiej maszyny rolniczej nie ma. Quote
Recommended Posts