Romek61 Posted December 7, 2013 Report Posted December 7, 2013 Cześć, rozważam zakup ciągnika, renault, ferguson, John Deere o mocy około 75km.Jakie modele polecacie i który będzie najekonomiczniejszy. DzkRomek Quote
VoYtek8 Posted December 7, 2013 Report Posted December 7, 2013 Napisz cenę, czy to ma być nówka czy używka, no i czy to ma być ciągnik pomocniczy czy główny? Pozdrawiam Quote
Romek61 Posted December 8, 2013 Author Report Posted December 8, 2013 Więc tak;pole/łąka ok 10ha,kwota jaką mogę przeznaczyć na zakup ok 50 000zł,prace belujące,zależy mi żeby był to sprzęt ekonomiczny.Do ciągnika będę szukał prasy więc jeśli możecie jakąś polecić to będę wdzięczny.Pozdrawiam. Quote
Miki Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 To jeśli masz już taką kwote to poszukał bym jakiegoś starszego Deutz Fahr'a Agroplusa albo Landini Blizzard.Albo weź sobie taką Renówke jak ja mam 80.14 albo mniejszego 75.14 i zostanie Ci jeszcze sporo pieniążków na jakąś lepszą prase. Quote
Recommended Posts