Jump to content

Recommended Posts

Posted
Witam wszystkich:) Jako nowy Moderator Galerii oraz działu Foto Video, chciałbym krótko przedstawić zasady, wg. których będą grupowane Wasze zdjęcia:) W pierwszej kolejności, będzie brana pod uwagę jakość wykonanej fotki. Ja oczywiście rozumiem że nie każdy z Nas ma czas na bieganie z aparatem cyfrowym, toteż nie wymagam lustrzanej jakości zdjęć, mam na myśli bardziej to, żeby treść fotki, zgadzała się z jej opisem:) Do galerii nie będą trafiały także zdjęcia zbyt ciemne, prześwietlone, powtarzające się bądź najzwyklej rozmazane:) Najważniejszą sprawą, będą zdjęcia opatrzone logo innego forum lub portalu rolniczego. Takie zdjęcie bez względu na jego jakość zostanie automatycznie usunięte a jego autor, otrzyma ostrzeżenie. Autorzy usuniętych zdjęć, będą informowani prywatną wiadomością w której podam powód "wyrzucenia" fotki z galerii :) Pozdrawiam serdecznie :)
Posted

Mimo iż jestem tu bardzo krótko to mam propozycje z którą spotkałem się na innych forach tzn.

Zdjęcia są w formie miniaturek a wstawiane prze fotosik.pl co za tym idzie brak ograniczenia do 500 kb.

Tym sposobem uzyskujemy bardziej przejrzyste forum a zdjęcia są zawsze dobrej jakości, po kliknięciu na miniaturkę zdjęcie się powiększa oczywiście.

Dla użytkowników koniec problemu z zmianą zdjęcia by uzyskać np. 100kb zdjęcie

To tylko moje skromne zdanie.

Pozdrawiam.