ukrainets1973 Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 Dzień dobry. Nazywam się Maxim. Ja i moja rodzina Ukraińców, jesteśmy zmęczeni bezprawia i permanentnego kryzysu na Ukrainie i chce się przenieść do życia i pracy w Polsce. Byłem zaangażowany w handlu życia, pracował w przemyśle rybnym, moja żona jest ratownik, pielęgniarka w szpitalu w karetce pogotowia, jak również w stomatologii. Mamy syna 8 lat. Mamy okazję kupić w Polsce obecnie niewielką obudowę, i chciałby osiedlić się w Polsce i pracy w gospodarstwie. Jeśli możemy w czymś pomóc, napisz do vinocom@mail.ru Dziękuję z góry. Quote
kubusjettaII Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 dużo zależy od tego gdzie macie zamiar się osiedlić, wtedy musiałbyś w tych okolicach szukać pracy lub pomocy. Quote
Rico Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 jest sporo ogłoszeń z gospodarstw że przyjmą rodziny do pracy, w świętokrzyskim gazeta ANONSE: KARNIEWO tel. 723 133 090 życzę powodzenia Quote
ukrainets1973 Posted December 12, 2013 Author Report Posted December 12, 2013 Dziękuje że odezwały się na mój list. Nie wybierałem rejon ponieważ nie znam Polski. Dla mnie i mojej rodziny nie ma znaczenia w którym rejonie będzie proponowały pracę. Dla nas najważniejszy ???-?? była szkoła dla dziecka. No i koniecznie ???-?? żona potrafiła znaleźć pracę medyczną siostrą.Przepraszam, a nie mogliście by mi zrzucić nazwę strony internetowej tej gazety, teraz jak długo znajduję się w Ukrainie i mi było by jak długo wygodnie zajść do gazety przez jej stronę internetową. Quote
Recommended Posts