Jump to content

Recommended Posts

Posted
z autopsji mam doświadczenie że najlepszym bankiem jak dla mnie jest spółdzielczy - mam też w nim udziały i nigdy nie miałem żadnych problemów. a BGŻ no trudno powiedzieć niektórzy chwalą a inni nie
Posted

kwiato a korzystałeś może z kredytu bezprocentowego ?

Ja przez ostatnich kilka miesięcy wpłacałem na konto np raz 600zł drugi raz 1300zł , trzeci raz 300itp i wczoraj jak byłem po kase zaproponowano mi kredyt 2tyś zł bezprocentowy . Pani w okienku powiedziała że wyznaczonego dnia przez 10miesięcy automatycznie będą pobierali sobie 200zł . Pieniądze z kredytu wypłacane są do ręki , skorzystałem z tego na próbe może w przyszłości też się przyda.

a co do bgż to nie miałem z nimi do czynienia , pierwsze konto miałem w PKO a teraz mam w spółdzielczym i jestem zadowolony.

Posted
mam konto w PKO BP i również w Spółdzielczym, skoro są wpływy na konta to możliwości kredytowe są duże, chciałem trochę kasy na nawozy poszedłem i bez problemu załatwiłem w pół godz. kaska na konto i można działać.