daniel satola Posted December 11, 2013 Report Posted December 11, 2013 witam. mam pytanie jak oceniacie swoja wspolprace z bankiem BGZ. czy polecacie tam kredyt (obrotowy) i(z dofinansowaniem z arimr)? dzieki za informacje:s Quote
Rico Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 z autopsji mam doświadczenie że najlepszym bankiem jak dla mnie jest spółdzielczy - mam też w nim udziały i nigdy nie miałem żadnych problemów. a BGŻ no trudno powiedzieć niektórzy chwalą a inni nie Quote
adam1208 Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 kwiato a korzystałeś może z kredytu bezprocentowego ? Ja przez ostatnich kilka miesięcy wpłacałem na konto np raz 600zł drugi raz 1300zł , trzeci raz 300itp i wczoraj jak byłem po kase zaproponowano mi kredyt 2tyś zł bezprocentowy . Pani w okienku powiedziała że wyznaczonego dnia przez 10miesięcy automatycznie będą pobierali sobie 200zł . Pieniądze z kredytu wypłacane są do ręki , skorzystałem z tego na próbe może w przyszłości też się przyda. a co do bgż to nie miałem z nimi do czynienia , pierwsze konto miałem w PKO a teraz mam w spółdzielczym i jestem zadowolony. Quote
Rico Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 mam konto w PKO BP i również w Spółdzielczym, skoro są wpływy na konta to możliwości kredytowe są duże, chciałem trochę kasy na nawozy poszedłem i bez problemu załatwiłem w pół godz. kaska na konto i można działać. Quote
przemek2092 Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 Mam również konto w spółdzielczym banku i problemów żadnych nie mam jednak wydaję mi sie że jest to dość drogie konto w utrzymaniu względem innych pozdrawiam Quote
daniel satola Posted December 15, 2013 Author Report Posted December 15, 2013 ale kredyty maja na lepszych warunkach i latwiej a do tego szybciej Quote
Recommended Posts