BABAROWSKIPRZEMEK@wp.pl Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 mam kłopot z rozdzielaczem do mtz 82 stary cieknie !!! i opszcza Nie chce kupować ruskiego orginalnego bo i tak po roku będzie to samo. A może bosh tylko nie wiem gdzie kupić. Prosze o pomoc. Quote
VoYtek8 Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 A może oddałbyś ten stary do regeneracji? Gwarantuje Ci że po regenarcji ten orginalny stary pochodzi Ci dłużej niż nowy. Pozdrawiam Quote
Rico Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 zgadzam się z Voytkiem, daj stary do regeneracji i zobaczysz że pochodzi dłużej od tych niby nowości Quote
garzew Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 zgadzam się może warto spróbować naprawić/zregenerować rozdzielacz, z doświadczenia wiem że najczęściej lepiej naprawić oryginalną która może ci działać dużo dłużej niż nawet kupiony nowy zamiennik Quote
Rico Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 na pewno taniej to cię wyniesie, tak więc spróbuj naprawić stary Quote
massay1 Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Zaczynając od początku to skąd pewność że puszcza rozdzielacz? Prócz niego może to być siłownik lub regulator siłowy. Quote
Recommended Posts