Siatka ogrodzeniowa
Napisano 16 grudzień 2013 - 22:33
Napisano 16 grudzień 2013 - 23:49
Napisano 17 grudzień 2013 - 10:40
Napisano 10 sierpień 2020 - 04:14
Wybór paneli ogrodzeniowych w moim przypadku nie był prosty. Sama nie potrafiłam się zdecydować jaki rodzaj kupić, co będzie najlepsze w moim przypadku. Szukając w Internecie jakichkolwiek informacji na ten temat znalazłam https://panelogrodzeniowy.pl/ Wszystkie rodzaje paneli ogrodzeniowych są dokładnie opisane. Strona jak najbardziej na plus. Wkońcu zdecydowałam się na panele drewniane i jestem zadowolona z zakupów zarówno pod względem estetycznym jak i finansowym.
Napisano 20 kwiecień 2022 - 14:16
Zgadzam się z kolegami siatka powlekana to bubel nie wiem czemu producenci to jeszcze robią !
Mam u siebie siatke ogrodzeniową od 15 lat na bocznych ścianach działki, obecnie wygląda lepiej (zero rdzy, wszystko elegancko naciągnięte) niż nie jeden nowoczesny antracytowy panel
Napisano 14 listopad 2022 - 14:59
Przypuszczam, że kilkanaście lat temu te produkty były lepszej jakości niż dziś, stąd taka widoczna różnica. Mnie np nie podoba się ogrodzenie panelowe, z zamontowanymi plastikowymi przekładkami które po jednym sezonie blakną, po co ktoś zakłada panel, jak chce się potem odciąć od zewnątrz? Nie lepiej od razu zamontować pełne ogrodzenie?
Napisano 21 luty 2023 - 15:09
Mnie też nie podoba się ogrodzenie panelowe. Widziałam u niektórych takie, nawet u byłych gospodarzy, u których kiedyś wynajmowałam mieszkanie .... Tfu !!! złe wspomnienia wróciły... Zdecydowanie wolę siatkę ogrodzeniową. Nie wiem zresztą czy nawet nie wychodzi lepiej cenowo. jak wykonujecie prace ziemne to mogą Wam się przydać też minikoparki, można wynająć taką albo pomyśleć o szeklach Aczkolwiek tym się juz zajmują typowo firmy budowlane.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych