Jump to content

Recommended Posts

Posted
Kilka lat temu to jeszcze oglądałem, a potem zaczełem patrzeć tylko na nasze ligowe podwórko i ta wielka piłka przestała mnie interesować. Finał LM to oglądam co roku obowiązkowo, ale o tak żeby jakieś mecze oglądać to nie. Jesli już oglądam piłkę nożną to tylko mecze Legi. Pozdrawiam :)
Posted
A komu najbardziej kibicujesz? Ja jak jeszcze więcej oglądałem LM to zazwyczaj kibicowałem Barcelonie i Interowi, ale z czasem przestało mnie to interesować, a teraz to nawet nie kojarze kto tam gra. Pozdrawiam :)
Posted

Uwielbiam Chelsea Londyn. Oni są najlepsi uwielbiam ich tak od jakiś 10 lat. Lubie też PSG, AC Milan i Real. Nienawidzę dwóch klubów Borussi (tak wiem rolnik nie patriota itp.) i Barcelony !!!

Pozdrawiam :)

Jak się nazbiera ludzi zrobię ankietę o klubach.

Posted
Czyli widzę że lubisz dobrze doinwestowane kluby. ;) To że się nie lubi Borussi to żaden grzech bo to przecież tylko Niemiecki klub, a to że grają tam trzej Polacy nie zmusza nas do kibicowania temu klubowi. Pozdrawiam :)
Posted
oglądam ligę mistrzów oczywiście szykują sie fajne meczyki Fc Barcelony z Menchesterem City i Arsenalu z Bayernem a jak zwykle puszczą Borusii z Zenitem bo tam gra lewandowski ......... porażka co oni widzą w nim szkoda że w reprezentacji nie jest taki dobry
Posted
Oglądałem Polska : Francja :D Wiadomo że passa polek się kiedyś skończy i najprawdopodobniej z Serbią. Ja bardziej nastawiam się na mecz o brąz. Tak dlatego nie lubię Borrusi bo TV zajmują :( :( :(
Posted

Bo piłka nożna to jeden wielki biznes:(W polskich klubach jak ktoś sie lekko wybija to zaraz go sprzedają a w lidze grają tylko ci których nikt nie chce i stąd taka lipna liga bo weźmy taką legie nawet z grupy nie wyszła bo raptem jeden mecz i to na dodatek ostatni wygrała więc odzwierciedla to poziom naszej ligi

Bynajmniej ja tak to widzę

Pozdrawiam

• 7 months later...
Posted
Legia Warszawa nie bez kłopotów ale awansowała do kolejnej edycji LM. W tej niestety trafiliśmy na Celtic Glasgow drużynę której nikomu nie trzeba przedstawiać. Nie wiem czy mamy jakiekolwiek szanse :( Bo Celtic co roku melduję się w fazie grupowej co najmniej. A Lech Poznań i Ruch Chorzów awansowali do kolejnej rundy eliminacji LE i mają łatwych rywali więc liczymy na sukces :D
Posted
Niestety Lech Poznań mimo że miał rywala o niebo słabszego od Celticu nie był w stanie go pokonać :( Na szczęście Ruch Chorzów awansował do kolejnej rundy! GRATULUJEMY!
  • 2 weeks later...
Posted
Sytuacja z Legią to porażka, ale porażka UEFA. Żałosna i wielce niesprawiedliwa decyzja która kaleczy football nigdy się z nią nie pogodzę. Jest też druga opcja a mianowicie że Legia się sprzedała bo kto normalny wprowadza Bereszyńskiego na 4 min przed końcem jak i tak awans ma się w kieszeni ?!?!!?
Posted
Prawdy my i tak sie nie dowiemy, może tak jak mówisz już ktoś ma pewnie kieszenie ale z drugiej strony co taka legi mogła ugrać i komu zagrażała ? Z góry wiedziałem że ta sprawa skończy sie tak i żadne odwołania nic nie dadzą...