Adams Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 Czy ktoś z Was też ogląda Ligę Mistrzów?Pozdrawiam! Quote
VoYtek8 Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 Kilka lat temu to jeszcze oglądałem, a potem zaczełem patrzeć tylko na nasze ligowe podwórko i ta wielka piłka przestała mnie interesować. Finał LM to oglądam co roku obowiązkowo, ale o tak żeby jakieś mecze oglądać to nie. Jesli już oglądam piłkę nożną to tylko mecze Legi. Pozdrawiam Quote
Tofik Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 A ja tam oglądam co prawda nie zawsze ale chociaż jest czasem na co popatrzeć a nie na ten polski burdel na boisku bez pomysłu na grę Pozdrawiam Quote
Adams Posted December 14, 2013 Author Report Posted December 14, 2013 Ja oglądam zawsze i wszędzie są kluby które poprostu ubustwiam Quote
VoYtek8 Posted December 14, 2013 Report Posted December 14, 2013 A komu najbardziej kibicujesz? Ja jak jeszcze więcej oglądałem LM to zazwyczaj kibicowałem Barcelonie i Interowi, ale z czasem przestało mnie to interesować, a teraz to nawet nie kojarze kto tam gra. Pozdrawiam Quote
Adams Posted December 16, 2013 Author Report Posted December 16, 2013 Uwielbiam Chelsea Londyn. Oni są najlepsi uwielbiam ich tak od jakiś 10 lat. Lubie też PSG, AC Milan i Real. Nienawidzę dwóch klubów Borussi (tak wiem rolnik nie patriota itp.) i Barcelony !!!Pozdrawiam Jak się nazbiera ludzi zrobię ankietę o klubach. Quote
VoYtek8 Posted December 16, 2013 Report Posted December 16, 2013 Czyli widzę że lubisz dobrze doinwestowane kluby. To że się nie lubi Borussi to żaden grzech bo to przecież tylko Niemiecki klub, a to że grają tam trzej Polacy nie zmusza nas do kibicowania temu klubowi. Pozdrawiam Quote
simson54 Posted December 17, 2013 Report Posted December 17, 2013 oglądam ligę mistrzów oczywiście szykują sie fajne meczyki Fc Barcelony z Menchesterem City i Arsenalu z Bayernem a jak zwykle puszczą Borusii z Zenitem bo tam gra lewandowski ......... porażka co oni widzą w nim szkoda że w reprezentacji nie jest taki dobry Quote
przemek2092 Posted December 19, 2013 Report Posted December 19, 2013 Wszyscy o piłce nożnej a tutaj Panie w ręczną ładnie pocisły ;D kto jutro ogląda półfinał ? ;D Quote
Adams Posted December 19, 2013 Author Report Posted December 19, 2013 Oglądałem Polska : Francja Wiadomo że passa polek się kiedyś skończy i najprawdopodobniej z Serbią. Ja bardziej nastawiam się na mecz o brąz. Tak dlatego nie lubię Borrusi bo TV zajmują :( Quote
pablos Posted December 19, 2013 Report Posted December 19, 2013 dzisiejsza piłka nie ma nic wspólnego ze sportową rywalizacją najlepszy jest ten kto ma najwięcej kasy i kupi najlepszych piłkarzy żenada ! Quote
Tofik Posted December 19, 2013 Report Posted December 19, 2013 Bo piłka nożna to jeden wielki biznes:(W polskich klubach jak ktoś sie lekko wybija to zaraz go sprzedają a w lidze grają tylko ci których nikt nie chce i stąd taka lipna liga bo weźmy taką legie nawet z grupy nie wyszła bo raptem jeden mecz i to na dodatek ostatni wygrała więc odzwierciedla to poziom naszej ligi Bynajmniej ja tak to widzęPozdrawiam Quote
Adams Posted July 29, 2014 Author Report Posted July 29, 2014 Legia Warszawa nie bez kłopotów ale awansowała do kolejnej edycji LM. W tej niestety trafiliśmy na Celtic Glasgow drużynę której nikomu nie trzeba przedstawiać. Nie wiem czy mamy jakiekolwiek szanse Bo Celtic co roku melduję się w fazie grupowej co najmniej. A Lech Poznań i Ruch Chorzów awansowali do kolejnej rundy eliminacji LE i mają łatwych rywali więc liczymy na sukces Quote
Tofik Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 No to kolego chyba cie wczorajszy wynik zaskoczyłPozdrawiam Quote
Tofik Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 I kto by sie spodziewał że Celtic zostanie znokautowany:)Legia-Celtic 2:0Pozdrawiam Quote
Adams Posted August 7, 2014 Author Report Posted August 7, 2014 Niestety Lech Poznań mimo że miał rywala o niebo słabszego od Celticu nie był w stanie go pokonać Na szczęście Ruch Chorzów awansował do kolejnej rundy! GRATULUJEMY! Quote
przemek2092 Posted August 8, 2014 Report Posted August 8, 2014 Wielka szkoda legii.... ale skoro popelnili blad papierkowy to musza byc konsekwencje, szkoda tylko ze tak duze... Quote
Adams Posted August 18, 2014 Author Report Posted August 18, 2014 Sytuacja z Legią to porażka, ale porażka UEFA. Żałosna i wielce niesprawiedliwa decyzja która kaleczy football nigdy się z nią nie pogodzę. Jest też druga opcja a mianowicie że Legia się sprzedała bo kto normalny wprowadza Bereszyńskiego na 4 min przed końcem jak i tak awans ma się w kieszeni ?!?!!? Quote
przemek2092 Posted August 18, 2014 Report Posted August 18, 2014 Prawdy my i tak sie nie dowiemy, może tak jak mówisz już ktoś ma pewnie kieszenie ale z drugiej strony co taka legi mogła ugrać i komu zagrażała ? Z góry wiedziałem że ta sprawa skończy sie tak i żadne odwołania nic nie dadzą... Quote
Recommended Posts