Skocz do zawartości

Zdjęcie

Skoki Narciarskie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
64 odpowiedzi w tym temacie

#1 Adams

Adams

Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 431 postów

Napisano 12 grudzień 2013 - 18:49

Cześć!
Czy też chorowaliście na Małyszomanię? A teraz Stocho i Żyłomanię?
  • 0

#2 aagusia1008

aagusia1008

Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 346 postów

Napisano 12 grudzień 2013 - 18:54

Cześć :)
Hehe ja takiego zamiłowania nie miałam na skoki narciarskie, ale moja rodzina to normalnie oszaleć mogła :)
  • 0

#3 SLOWPOCK

SLOWPOCK

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 557 postów

Napisano 12 grudzień 2013 - 19:08

Na Malyszomanie tak bo to bylo znacznie bardziej spektakularne, bo to byl skoczek ktory wygrywal dlatego ze byl swietny w tym co robil a nie dlatego ze mu sie udalo :) Uwazam ze bardzo wysoko ustawil poprzeczke i Stoch czy Zyla, raczej jej ni podniosa:0 Choc oczywiscie moge sie mylic :) Pozdrawiam :)
  • 0

#4 Rico

Rico

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 11 postów

Napisano 12 grudzień 2013 - 19:35

oj nie zapomnę przesiedzianych wieczorów przed tv z kolegami przy gorącym piwie hmmm łezka w oku się kręci :) a potem na kompa i granie do znudzenia:)
  • 0

#5 VoYtek8

VoYtek8

V.I.P

• Użytkownik
  • 2648 postów

Napisano 12 grudzień 2013 - 19:40

Ja jestem "skokomanem" oglądam od kiedy pamiętam większość konkursów w ciągu sezonu. Lubię ten sport bo jest piękny i Polska ma się czym i kim pochwalić jeśli chodzi o tą dyscypilnę. Prawda jest taka że od paru ładnych lat zawsze ktoś biało czerwony jest w czołówce i to miłe, przy okazji zaraziłem się oglądaniem biegów narciarskich więc zimowe niedziele spędzam zazwyczaj oglądając transmisje. Pozdrawiam :)
  • 0

#6 grzesiek12031980

grzesiek12031980

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 518 postów

Napisano 12 grudzień 2013 - 19:56

Szczerze to myslalem ze w tym sezonie bedziemy wszyscy chorzy na ''biegunke''!

• 0

#7 Adams

Adams

Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 431 postów

Napisano 14 grudzień 2013 - 13:25

Racja Krzysztof Biegun zaczą wspaniale!
Ale teraz skacze słabo, a na tron powrócił król Gregor Schlirenzauer. O dziwo niemiecka młodzież się wybiła Fround, Wellinger, Kraus i spółka. Ale może Stoch i Żyła się obudzą po oprócz farta Bieguna to nam się nic nie udaje! A Stoch i Żyła mają rządzić i dzielić w tym sezonie!
  • 0

#8 VoYtek8

VoYtek8

V.I.P

• Użytkownik
  • 2648 postów

Napisano 14 grudzień 2013 - 14:11

Panowie spokojnie, dobrych Austryjaków i Niemców jest kilku, Norwegów też jest sporo, a my mamy Żyłę i Stocha na światowym poziomie, Bieguna któremu jak się poszczęści to jest dobrze, no i nie oszlifowane diamenty jak Kot czy Kubacki. Tak naparawdę to mamy 2 zawodników światowej klasy, więc mamy mniejsze sznase. Jednak to dopiero początek sezonu, zauważcie że Stoch co roku budzi się w ok. 5 konkursie, a najlepszą formę ma na koniec sezonu, a Żyła to trochę huśtawka formy i nierówne skoki, ale i jego czas nadejdzie w tym sezonie. Teraz nic nie jest przesądzone, jeszcze przed nami wiele wzlotów i upadków. Pozdrawiam :)
  • 0

#9 waldi 1979

waldi 1979

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 90 postów

Napisano 15 grudzień 2013 - 10:04

Witam.Koledzy i tak cieszmy się z tych zawodników co mamy.Jeszcze 10 lat temu był sam Małysz i nikogo innego z Polaków.To dzięki Małyszowi i jego sukcesom,zaczęto szukać nowych ,młodych zawodników.I dzięki temu mamy dziś kilku Polaków w zawodach i można popatrzeć sobie w tv.w weekendy.A z formą -różnie to bywa i szczęściem również np.wczorajszy skok Stocha na 141m i awans na 2 miejsce.DZIĘKI pozdrawiam.
  • 0

#10 Rico

Rico

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 11 postów

Napisano 15 grudzień 2013 - 18:05

no i GIT :) wygrana :)
  • 0

#11 Adams

Adams

Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 431 postów

Napisano 16 grudzień 2013 - 19:22

W Titi-Se-Noistatch były wzloty:D :D :D POLSKA! Stare lisy kontra Stoch i Morgi (szkoda że upadł). Będziemy najlepsi !!
  • 0

#12 dyziek

dyziek

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 40 postów

Napisano 20 grudzień 2013 - 16:05

Dziś kwalifikacje w w dobrym stylu, zobaczymy jak jutro konkurs.
  • 0

#13 Rico

Rico

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 11 postów

Napisano 21 grudzień 2013 - 18:37

WIWAT POLACY :):):)
  • 0

#14 adam1208

adam1208

Rolnik z Mazowsza

• Użytkownik
  • 1079 postów

Napisano 21 grudzień 2013 - 21:50

Możemy być dumni z naszych skoczków :) Pokazali klase ! :)
  • 0

#15 dyziek

dyziek

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 40 postów

Napisano 21 grudzień 2013 - 22:52

Aż miło oglądać takie skoki.
  • 0

#16 przemek2092

przemek2092

V.I.P

• Moderator
  • 1052 postów

Napisano 22 grudzień 2013 - 16:03

Dzisaj też pokazali klasę ;D
  • 0

#17 Rico

Rico

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 11 postów

Napisano 22 grudzień 2013 - 16:27

BRAWO POLACY :) mazurek dąbrowskiego znów głośno :)
  • 0

#18 VoYtek8

VoYtek8

V.I.P

• Użytkownik
  • 2648 postów

Napisano 22 grudzień 2013 - 18:19

Do tego weekendu nazwisko Ziobro kojarzyłem z pewnym nazwijmy to politykiem, teraz Ziobro kojarzę przede wszystkim z młodym genialnym skoczkiem który receptę na dobre skoki ma wypisaną na nartach. Poza tym Kamil leci po mistrzostwo, a Norwegowie, Niemcy i przede wszystkim banda świetnie wyszkolonych i przygotowanych Austryjaków mogą pomarzyć o jego wynikach. Teraz tylko niech Kot i Żyła się podciągną na 2 równe dobre skoki i na Polaków w tym sezonie nie będzie mocnych. ;) W ręczną to samo w sobie znalezienie się w półfinale było sukcesem bo poodpadały najlepsze drużyny w historii, a Polki grały dalej. ;) Ani o tym konkursie skoków nie wiem za dużo ani o meczu bo oglądałem oba na raz, więc znam tylko urywki. :D Pozdrawiam :)
  • 0

#19 Adams

Adams

Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 431 postów

Napisano 22 grudzień 2013 - 21:05

Mamy Kamila Stocha wielkiego lidera. Maciek Kot i Piotrek Żyła oni nigdy nie psują skoków zawsze ta 15 jest. Bierzemy Jana Ziobro i mamy złoto na Igrzyskach :D I dwa indywidualne Kamila :D Było by fajnie ;)

• 0

#20 anesia

anesia

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 102 postów

Napisano 22 grudzień 2013 - 21:07

W domu mąż przeżywa skoki narciarskie :),a Panowie zamiast oglądać telewizję,to do kuchni i pomagać żoneczkom.Pozdrawiam!

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych