Adams Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 Cześć!Czy też chorowaliście na Małyszomanię? A teraz Stocho i Żyłomanię? Quote
aagusia1008 Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 Cześć Hehe ja takiego zamiłowania nie miałam na skoki narciarskie, ale moja rodzina to normalnie oszaleć mogła Quote
SLOWPOCK Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 Na Malyszomanie tak bo to bylo znacznie bardziej spektakularne, bo to byl skoczek ktory wygrywal dlatego ze byl swietny w tym co robil a nie dlatego ze mu sie udalo Uwazam ze bardzo wysoko ustawil poprzeczke i Stoch czy Zyla, raczej jej ni podniosa:0 Choc oczywiscie moge sie mylic Pozdrawiam Quote
Rico Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 oj nie zapomnę przesiedzianych wieczorów przed tv z kolegami przy gorącym piwie hmmm łezka w oku się kręci a potem na kompa i granie do znudzenia:) Quote
VoYtek8 Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 Ja jestem "skokomanem" oglądam od kiedy pamiętam większość konkursów w ciągu sezonu. Lubię ten sport bo jest piękny i Polska ma się czym i kim pochwalić jeśli chodzi o tą dyscypilnę. Prawda jest taka że od paru ładnych lat zawsze ktoś biało czerwony jest w czołówce i to miłe, przy okazji zaraziłem się oglądaniem biegów narciarskich więc zimowe niedziele spędzam zazwyczaj oglądając transmisje. Pozdrawiam Quote
grzesiek12031980 Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 Szczerze to myslalem ze w tym sezonie bedziemy wszyscy chorzy na ''biegunke''! Quote
Adams Posted December 14, 2013 Author Report Posted December 14, 2013 Racja Krzysztof Biegun zaczą wspaniale!Ale teraz skacze słabo, a na tron powrócił król Gregor Schlirenzauer. O dziwo niemiecka młodzież się wybiła Fround, Wellinger, Kraus i spółka. Ale może Stoch i Żyła się obudzą po oprócz farta Bieguna to nam się nic nie udaje! A Stoch i Żyła mają rządzić i dzielić w tym sezonie! Quote
VoYtek8 Posted December 14, 2013 Report Posted December 14, 2013 Panowie spokojnie, dobrych Austryjaków i Niemców jest kilku, Norwegów też jest sporo, a my mamy Żyłę i Stocha na światowym poziomie, Bieguna któremu jak się poszczęści to jest dobrze, no i nie oszlifowane diamenty jak Kot czy Kubacki. Tak naparawdę to mamy 2 zawodników światowej klasy, więc mamy mniejsze sznase. Jednak to dopiero początek sezonu, zauważcie że Stoch co roku budzi się w ok. 5 konkursie, a najlepszą formę ma na koniec sezonu, a Żyła to trochę huśtawka formy i nierówne skoki, ale i jego czas nadejdzie w tym sezonie. Teraz nic nie jest przesądzone, jeszcze przed nami wiele wzlotów i upadków. Pozdrawiam Quote
waldi 1979 Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Witam.Koledzy i tak cieszmy się z tych zawodników co mamy.Jeszcze 10 lat temu był sam Małysz i nikogo innego z Polaków.To dzięki Małyszowi i jego sukcesom,zaczęto szukać nowych ,młodych zawodników.I dzięki temu mamy dziś kilku Polaków w zawodach i można popatrzeć sobie w tv.w weekendy.A z formą -różnie to bywa i szczęściem również np.wczorajszy skok Stocha na 141m i awans na 2 miejsce.DZIĘKI pozdrawiam. Quote
Adams Posted December 16, 2013 Author Report Posted December 16, 2013 W Titi-Se-Noistatch były wzloty:D :D POLSKA! Stare lisy kontra Stoch i Morgi (szkoda że upadł). Będziemy najlepsi !! Quote
dyziek Posted December 20, 2013 Report Posted December 20, 2013 Dziś kwalifikacje w w dobrym stylu, zobaczymy jak jutro konkurs. Quote
adam1208 Posted December 21, 2013 Report Posted December 21, 2013 Możemy być dumni z naszych skoczków Pokazali klase ! Quote
przemek2092 Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Dzisaj też pokazali klasę ;D Quote
Rico Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 BRAWO POLACY mazurek dąbrowskiego znów głośno Quote
VoYtek8 Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Do tego weekendu nazwisko Ziobro kojarzyłem z pewnym nazwijmy to politykiem, teraz Ziobro kojarzę przede wszystkim z młodym genialnym skoczkiem który receptę na dobre skoki ma wypisaną na nartach. Poza tym Kamil leci po mistrzostwo, a Norwegowie, Niemcy i przede wszystkim banda świetnie wyszkolonych i przygotowanych Austryjaków mogą pomarzyć o jego wynikach. Teraz tylko niech Kot i Żyła się podciągną na 2 równe dobre skoki i na Polaków w tym sezonie nie będzie mocnych. W ręczną to samo w sobie znalezienie się w półfinale było sukcesem bo poodpadały najlepsze drużyny w historii, a Polki grały dalej. Ani o tym konkursie skoków nie wiem za dużo ani o meczu bo oglądałem oba na raz, więc znam tylko urywki. Pozdrawiam Quote
Adams Posted December 22, 2013 Author Report Posted December 22, 2013 Mamy Kamila Stocha wielkiego lidera. Maciek Kot i Piotrek Żyła oni nigdy nie psują skoków zawsze ta 15 jest. Bierzemy Jana Ziobro i mamy złoto na Igrzyskach I dwa indywidualne Kamila Było by fajnie Quote
anesia Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 W domu mąż przeżywa skoki narciarskie ,a Panowie zamiast oglądać telewizję,to do kuchni i pomagać żoneczkom.Pozdrawiam! Quote
pawelxy1 Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Ziobro wczoraj zwycięzcą dziś 3 miejsce Kamil wczoraj drugi dziś Lider;dOby tak dalej;d Quote
pawelxy1 Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Ale Lider w sensie że na 1 miejscu na podium;d Quote
przemek2092 Posted January 19, 2014 Report Posted January 19, 2014 Panowie i Panie, co tak tu cicho ;D rozumiem że wszyscy oglądają PŚ w Zakopanym ;D kogo obstawiacie ? ;D Quote
VoYtek8 Posted January 19, 2014 Report Posted January 19, 2014 PŚ Zakopane 2014 to była po prostu farsa... Nie wiem nawet jak zakończył się dzisiejszy konkurs bo stwierdziłem że nie warto oglądać skoków w których jest pomiędzy zawodnikami po 20 minut przerwy... Nie rozumiem jak to jest że FIS miejąc dostęp do dokładnych prognoz pogody zaczyna konkurs skoków narciarskich na ŚNIEGU w momencie gdy za parę minut ma zacząć lać deszcz. To jest Polska właśnie... xd U mnie w Mazowieckim -10 i śnieg pada cały czas, a w górach mamy wiosnę... Jeszcze szkoda wczorajszego drużynowego konkursu bo niestety tylko 4 miejsce, a realne było 3, a nawet 2... :c Pozdrawiam Quote
przemek2092 Posted January 20, 2014 Report Posted January 20, 2014 Dokładnie, wyniki były niesprawiedliwe i ta końcówka serii szła na siłę, później ręczną oglądałem tam dopiero był horror ;D myślałem ze nerwowo nie wytrzymam ale końcówka genialna ;D oby był medal ;D Quote
Recommended Posts