owca Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 Witam, Ja już jestem obrobiony, ale miałem problem na jednym kawałku, bo niewiele brakowało a zostało bym na nim do zimy. Zajrzałem też na Youtuba i widzę, że niektórzy to mają jeszcze większe problemy. Zobaczcie w jakie błoto koleś wpakował John Deera:[video=youtube] Quote
Stiven1983 Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 Naprawdę nie rozumiem jak można się wpakować w takie bagno?Ślepy by zauważył... Quote
VoYtek8 Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 To tylko głupota kierowcy ponieważ on myślał że ja ma napęd 4x4 to przejedzie wszędzie, niestety jego ciągnik ma sporą masę, więc wszedł w to błoto jak w masło. Pozdrawiam Quote
*SSaPeRR* Posted December 20, 2013 Report Posted December 20, 2013 Ale w Polsce to nawet wodę orają. Kierowca z John-a musiał by iść na praktyki do tego kierowcy U-360 4x4 : Quote
Recommended Posts