nala123 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 witamy jestem z okolic poznania. założyliśmy z mężem hodowle kur zielononóżek w ilości 400 szt.Hodowla jest od niedawna i chcemy zdobyć troszkę wiedzy na temat tych kur.Liczymy na panstwa pomoc.pozdrawiamy!! Quote
VoYtek8 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Witam na forum! Oczywiście znajdziecie tutaj odpowiedzi na wasze pytania. Pozdrawiam Quote
SLOWPOCK Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Witamy serdecznie nowych użytkowników i zapraszamy do czynnego udzielania się Pozdrawiam Quote
leszkoma Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Witam Miło ze ktoś z tej samej okolicy - tu zapewne znajdziecie cos dla siebie> Miałem do czynienia z zielononóżkami Pozdrawiam Quote
kubusjettaII Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 witam i życzę samych ciekawych chwil spędzanych na forum Quote
aagusia1008 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 witam i życzę owocnego korzystania z forum Quote
Robert ;-) Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Witam nowych użytkowników na forum:) mam kury zielone(tak je nazywam) są niesforne a zarazem piekne kurkami:) Quote
nala123 Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 witam,spadł mi pan z nieba!! hehe..mam kilka pytań. swoją przygode dopiero zaczynamy z tymi niesfornymi ptakami:) zaczeły nosić jaka małe bo małe jak na poczatek ale zdarza sie że są podziubane.ma pan na to jakąś rade.może sie nudzą i dlatego to robią.? w grudniu padło nam kilka sztuk te słabe i małe . oddaliśmy na sekcje do weterynarza i dziwne.. jeden oznajmiła chora wątroba. a drugi że zapalenie jajnika..przy kolejnej sztuce..martwi mnie to bo człowiek tyle pracy w to włożył..proszę o pomoc..pozdrawiamy!witam witam wszystkich.. na pewno bede tu często..swoją przygode dopiero zaczynamy z tym ptakiem!!! każda rada sie przyda!!! Quote
Tofik Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 witam' date='spadł mi pan z nieba!! hehe..mam kilka pytań. swoją przygode dopiero zaczynamy z tymi niesfornymi ptakami:) zaczeły nosić jaka małe bo małe jak na poczatek ale zdarza sie że są podziubane.ma pan na to jakąś rade.może sie nudzą i dlatego to robią.? w grudniu padło nam kilka sztuk te słabe i małe . oddaliśmy na sekcje do weterynarza i dziwne.. jeden oznajmiła chora wątroba. a drugi że zapalenie jajnika..przy kolejnej sztuce..martwi mnie to bo człowiek tyle pracy w to włożył..proszę o pomoc..pozdrawiamy![hr']witam witam wszystkich.. na pewno bede tu często..swoją przygode dopiero zaczynamy z tym ptakiem!!! każda rada sie przyda!!! Załóż nowy wątek w dziele produkcja zwierzęca a na pewno uzyskasz odpowiedzi na zadane pytania:) Pozdrawiam Quote
Recommended Posts