Jump to content

Recommended Posts

Posted
witamy jestem z okolic poznania. założyliśmy z mężem hodowle kur zielononóżek w ilości 400 szt.Hodowla jest od niedawna i chcemy zdobyć troszkę wiedzy na temat tych kur.Liczymy na panstwa pomoc.pozdrawiamy!!
Posted

witam,spadł mi pan z nieba!! hehe..mam kilka pytań. swoją przygode dopiero zaczynamy z tymi niesfornymi ptakami:) zaczeły nosić jaka małe bo małe jak na poczatek ale zdarza sie że są podziubane.ma pan na to jakąś rade.może sie nudzą i dlatego to robią.? w grudniu padło nam kilka sztuk te słabe i małe . oddaliśmy na sekcje do weterynarza i dziwne.. jeden oznajmiła chora wątroba. a drugi że zapalenie jajnika..przy kolejnej sztuce..martwi mnie to bo człowiek tyle pracy w to włożył..proszę o pomoc..pozdrawiamy!

witam witam wszystkich.. na pewno bede tu często..swoją przygode dopiero zaczynamy z tym ptakiem!!! każda rada sie przyda!!!

Posted

witam' date='spadł mi pan z nieba!! hehe..mam kilka pytań. swoją przygode dopiero zaczynamy z tymi niesfornymi ptakami:) zaczeły nosić jaka małe bo małe jak na poczatek ale zdarza sie że są podziubane.ma pan na to jakąś rade.może sie nudzą i dlatego to robią.? w grudniu padło nam kilka sztuk te słabe i małe . oddaliśmy na sekcje do weterynarza i dziwne.. jeden oznajmiła chora wątroba. a drugi że zapalenie jajnika..przy kolejnej sztuce..martwi mnie to bo człowiek tyle pracy w to włożył..proszę o pomoc..pozdrawiamy!

[hr']

witam witam wszystkich.. na pewno bede tu często..swoją przygode dopiero zaczynamy z tym ptakiem!!! każda rada sie przyda!!!

Załóż nowy wątek w dziele produkcja zwierzęca a na pewno uzyskasz odpowiedzi na zadane pytania:)

Pozdrawiam