Rico Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 co myślicie aby dodać post z dowcipami? to może ja zacznę, i zapraszam do kontynuowania:) kapitan do żołnierzy: dziś polecimy na słońceszer. ale kapitanie tam się spalimykapt. wy tępe buraki! polecimy nocą! Quote
VoYtek8 Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Może być bo tego to jeszcze nie było To i ja może zacznę sie w to bawić! Co to jest ropucha i 40 żabek??? Teściowa wieszająca firanki. Pozdrawiam Quote
Rico Posted December 15, 2013 Author Report Posted December 15, 2013 w tym roku bierzemy teściową nad może,ale mężu przecież nie przepadasz za mamusią moją,zabierzemy bo musi się do piachu przezwyczajać .. Quote
SLOWPOCK Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Gdzie najlepiej schować pieniądze przed cyganem??Pod butami roboczymi Quote
aagusia1008 Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 przychodzi Radziu do lekarza i mówi:- proszę pana, spuchło mi jedno jądro, nie wiem co mam zrobić.lekarz mówi:- proszę je pokazać- a nie będzie się pan śmiał?- ależ nie mogę, to jest mój zawód- no dobrzefacet się rozbiera i wyciąga jajo wielkie jak arbuz - lekarz w śmiech a pacjent na to:- proszę się nie śmiać, bo nie pokażę tego spuchniętego. Tam mi się jakoś przypomniało Powiem Wam, iż wydaje mi się, że to będzie dobry wątek Siedzą trzy konie na drzewie, jeden do drugiego mówi:- Zwalimy konia...?A na to trzeci-Nie dzięki sam zejdę. Quote
Rico Posted December 15, 2013 Author Report Posted December 15, 2013 przychodzi baba do lekarza i mówi:- panie doktorze wszystko mnie wkurz, wkurza mnie jak świeci słońce, jak ptaki śpiewają, samochody, ludzie itd.- lekarz pyta, a próbowała pani seksu?- nie- no to zaczął się z nią kochać a ona pyta- wchodzi pan czy wychodzi, bo mnie to wkurza! Quote
SLOWPOCK Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Przychodzi facet do lekarze i pyta:Panie doktorze czy jak nie będę pił, nie będę palił i nie będę uprawiał sexu to będę długo żył??Na co lekarz spokojnym głosem:Będzie Pan, tylko po co?? Quote
Rico Posted December 15, 2013 Author Report Posted December 15, 2013 lekarz do pacjęta:- mam złe wieści, zostało panu 10.....- ale czego lat, miesięcy, dni?- 6,5,4,3,2,1...... Quote
Rolnik z Pomorza Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Firma drogowa zatrudniła blondynkę do malowania pasów wzdłuż jezdni. Pierwszego dnia pomalowała 10 km, drugiego 5 km, a trzeciego tylko kilometr.Kierownik po trzech dnach pyta się, co się dzieje:- Blondynka zaś na to: "To nie moja wina, że do wiadra z farbą mam coraz dalej" Quote
kubusjettaII Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Przychodzi syn do matki i stwierdza:-Będę się żenił!-A która jest wybranką?-Bogdan-Przecież Bogdan to chłopiec!-Ja pier...ę Bogdan w przyszłym tygodniu kończy 30 lat a wy wszyscy chłopiec i chłopiec. Quote
SLOWPOCK Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Czym się różni murzyn od opony??Jak na oponę założysz łańcuch, to nie zacznie rapować Quote
Rolnik z Pomorza Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Facet złapał złota rybkę, a ta mówi do niego:- Wypuść mnie a spełnię twoje dwa życzenia.- Dlaczego dwa? Pyta facet.- A bo ja jestem mała rybka.- Dobrze mówi facet, chciałbym, aby w moim mieście nigdy nie zabrakło gorzały.Pstryk i życzenie się spełniło.- A teraz drugie życzenie. Mówi facet.- Chciałbym, aby w Czeczeni był pokój.- Nie mogę spełnić tego życzenia bo jestem małą rybką i jest to dla mnie za duże zadanie.Na to facet.- To bym chciał, aby moja żona wyładniała.Rybka na to:- Jak masz jej zdjęcie to pokaż.Facet pokazuje zdjęcie żony, rybka patrzy, patrzy i mówi:- Te facet masz mapę, gdzie jest ta Czeczenia.Stara babina na wsi miała jedną krowę. No, pomyślała, najwyższy czas, żeby krowa miała cielaka! Więc zamówiła inseminatora (czyli kogoś do sztucznego zapłodnienia).Przyszedł inseminator, obejrzał sobie krowę i powiedział do babci:- Proszę przynieść mi miednicę, dzbanek z ciepłą wodą, mydło i ręcznik.Babina przyniosła wszystko. Nagle inseminator patrzy, a babina idzie z wieszakiem.- Po co babciu niesiesz ten wieszak?!- Żeby miał se pan gdzie spodnie powiesić! Quote
SLOWPOCK Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Ekipa naukowców postanowiła przeprowadzić w Chinach badanie na długowieczność. Udali się więc do jednej z chińskich wiosek i zapytali trzech, napotkanych staruszków:Pierwszego; Dziadku, jaki jest wasz sekret długowieczności??Na co dziadek: Zero fajek, zero wódy i zero sexu...A ile macie dziadku lat?? 101-odpowiedział dziadek... Drugiego; Dziadku a jaki wy macie sekret na długowieczność??Dziadek na to: Zero fajek, zero wódy, zero sexu i korzeń żeń-szenia...A ile macie dziadki lat?? 106 - usłyszeli w odpowiedzi Trzeci mężczyzna zapytany o to samo odparłJa cały czas piję, palę i używam, bez ograniczeń...A ile macie dziadku lat?? 39... Quote
Rolnik z Pomorza Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Kuzyn z miasta odwiedza bardzo zaniedbane gospodarstwo rolne Antka.- Nic na tej ziemi nie rośnie?- A no nic - wzdycha Antek.- A jakby tak zasiać kukurydzę?- Aaa... jakby zasiać, to by urosła. Quote
Robert ;-) Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Pytanie,dlaczego bociany odlatują do Afryki? Bo murzyni też chcą mieć dzieci ;] Quote
SLOWPOCK Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Do jednostki wojskowej na wizytację przyjechał Generał. Na zebraniu, pyta żołnierzy:Jedzenie macie?? - Mamy!!! - odpowiedzieli żołnierze...Wódkę macie?? - Mamy!! - odpowiedzieli żołnierze...Sex macie?? - Na co starszy kapral - mamy naszą starą klacz:)Generał trochę się zdziwił ale nie pytał o szczegóły Dwa miesiące później sytuacja się powtórzyła. Po wizytacji Generał pyta żołnierzy:Jedzenie macie?? - Mamy!!! - odpowiedzieli żołnierze...Wódkę macie?? - Mamy!! - odpowiedzieli żołnierze...Sex macie?? - Na co kapral znowu - mamy naszą starą klacz:)General i tym razem nie mniej zaskoczony powiedział kapralowi:Zaprowadźcie Mnie do tej Waszej klaczy. Żołnierze zaprowadzili Generała do boksu i zostawili go samego z klaczą. Po 20 minutach General zadowolony wychodzi i mówi:Panowie. Fajna ta wasza klacz, tylko trochę koścista... Na co jeden z szeregowych:Koścista bo koścista ale do burdelu zajedzie Quote
Rico Posted December 15, 2013 Author Report Posted December 15, 2013 idzie sobie mrówka przez las i nagle wpadła do dołu, woła o pomoc, przechodzi słoń i pyrta jak może pomóc - no wyciągnij mnie stąd - ale jak noga nie wejdzie , trąba też no jak?- wymyśl coś- słoń wyjął fujarę i mrówka wyszła następnego dnia słoń idzie przez las i też wpadł w dziurę, woła o pomoc, idzie mrówka- mrówko pomóż mi ja ci pomogłem wczoraj'- mrówka na to wyciąga komórkę i dzwoni po kumpli, wszyscy wyciągnęli słonia jaki morał? JAK NIE MASZ DUŻEGO - TO MASZ KOMÓRKĘ Quote
Rolnik z Pomorza Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Nadszedł czas zbierania plonów. Podniecony tym faktem rolnik wyjeżdża kombajnem na pole. Nagle blednie i mamrocze pod nosem:- Jaki ja durny! Zapomniałem zasiać. Quote
SLOWPOCK Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Po co zamykać na noc pusty garaż??Żeby ktoś w nocy nie podrzucił Multipli Quote
Rolnik z Pomorza Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Do bacy wypasającego owieczki przyjeżdża człowiek w średnim wieku. Po wyjściu z samochodu pyta: - Baco, co tu robicie? Wypasacie owce? - Tak, panocku.- A baco, jak wam powiem ile macie tych owiec dokładnie, to dacie mi taką jedną, do upieczenia? - Dobrze, panocku, domy.Przyjezdny wrócił do samochodu, wziął laptopa, telefon satelitarny, połączył się z siecią, ciągnął dane z satelity, przetworzył, popracował chwile nad programem, który mu to policzył i mówi: - Baco, macie tu na tej łące 347 owieczek. - Dobrze panocku. To wybierzcie sobie jedną. Przybysz wybrał sobie jedną, ładną, białą. Baca mówi: - Panocku, a jak ja wom powim, kim wy jesteście, to oddacie mi ją? - Dobrze, oddam. - No panocku, to wy jesteście konsultant Unii Europejskiej do spraw rolnictwa. - A skąd to wiecie, baco!? - Ano tak: jeździcie drogimi samochodami, pchacie się gdzie was nikt nie prosi, zabieracie biedniejszym od wos i nic wiecie o mojej pracy! Oddajcie mi mojego psa! Quote
SLOWPOCK Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Student zdając na akademie rolniczą, położył wszystkie pytania. Profesor widząc jednak że mu zależy, zlitował się i powiedział: Zadam Panu jeszcze jedno, ostatnie pytanie, jak pan Mi odpowie to Pana przyjmę. Proszę mi powiedzieć, czy można przeprowadzić aborcję u krowy???Student po chwili zastanowienia odparł - nie wiem...Wobec tego proszę spróbować w przyszłym roku - powiedział profesor.Przybity faktem oblania egzaminu, student poszedł do baru.Barman, po chwili namysłu, mówi do smutnego chłopaka:Wie Pan co, ja tu już lata pracuje, niech mi pan powie, jaki ma problem, postaram się pomóc.Student spojrzał na barmana i rzekł - No niech mi Pan powie, czy można przeprowadzić aborcję u krowy??Na co barman ze zdumieniem w głosie - wie Pan, tego nie wiem ale powiem Panu żeś se Pan do reszty życie spier..... Quote
kubusjettaII Posted December 16, 2013 Report Posted December 16, 2013 Dzwoni blondynka do brunetki:-Co robisz?-Rozmawiam z Tobą -A to przepraszam to Ci nie przeszkadzam! Quote
SLOWPOCK Posted December 16, 2013 Report Posted December 16, 2013 Dlaczego istnieją białe koty??Żeby murzyni też mogli mieć pecha:) Quote
Rolnik z Pomorza Posted December 16, 2013 Report Posted December 16, 2013 Przychodzi królik do sklepu i pyta:- Czy są zgniłe marchewki?Sprzedawca odpowiada:- Nie ma.Następnego dnia przychodzi królik do sklepu i pyta:- Czy są zgniłe marchewki?Sprzedawca odpowiada:- Nie ma.Trzeciego dnia sprzedawca myśli sobie: "pewnie dzisiaj też przyjdzie" i przyszykował dla królika trochę zgniłych marchewek. Przychodzi królik do sklepu i pyta:- Czy są zgniłe marchewki?Sprzedawca odpowiada:- Są.Na to królik:- SANEPID! Quote
aagusia1008 Posted December 16, 2013 Report Posted December 16, 2013 Student przychodzi na egzamin z logiki i na bezczelnego pyta profesora - Pan się łapie w tej logice panie Profesorze? - Oczywiście, co za pytanie. - To ja mam taką propozycję panie Profesorze, zadam panu pytanie i jeśli pan nie odpowie stawia mi pan 5, a jeśli pan odpowie wywala mnie pan na zbity pysk. - OK niech pan pyta - Co obecnie jest legalne, ale nielogiczne, logiczne ale nielegalne, a co nie jest logiczne ani legalne? Profesor nie znal odpowiedzi postawił studentowi 5 i wola swojego najlepszego studenta i pyta go o odpowiedź. Ten mu natychmiast odpowiada: - Ma pan 65 lat i jest pan żonaty z 25-letnią kobietą, co jest legalne, ale nielogiczne. Pana żona ma 20-letniego kochanka, co jest logiczne ale nielegalne. Pan stawia kochankowi swojej żony 5 chociaż powinien go pan wywalić na zbity pysk i to nie jest ani logiczne ani legalne. Quote
Recommended Posts