Rolnik321 Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Co sądzicie o kupnie tej sipmy? Quote
Rolnik321 Posted December 15, 2013 Author Report Posted December 15, 2013 nie jest to łanchuchowa łancuchowa Quote
marcineski81 Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Bardzo dobre prasy kiedys chciałem wziąsć nową na dotacje ale sie nie załapałem znajomy mial robiła spore ilość gospodarka ok 300 ha nie narzekali polecam Quote
VoYtek8 Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Zaletą tej prasy jest zapewne cena bo są to w miarę młode prasy, a ceny mają dość niskie. Tyle że jakościowo są bardziej awaryjne niż zachodnie odpowiedniki. Plusem jest to iż do tej prasy jest sporo części zamiennych. Jak ktoś ma niski budżet to na pewno ten sprzęt jest dobrym wyborem. Pozdrawiam Quote
edi2000 Posted December 16, 2013 Report Posted December 16, 2013 SiemaGeneralnie z mojego doświadczenia nie polecam tej prasy. Lepiej trochę odłożyć i kupić coś zagranicznego. Chyba, że masz naprawdę niewielkie gospodarstwo i nie planujesz jeździć nią na usługi, to powinna spełniać swoje zadanie. Poza tym jest powolna, głośna, awaryjna (części w miarę tanie ale przestoje nie są mile widziane Quote
Recommended Posts